Stoiximan Super League

Live: Ατρόμητος-Ολυμπιακός 3-1 (Τελικό)

Με μια εξαιρετική εμφάνιση, ο Ατρόμητος νίκησε με το εμφατικό 3-1 τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ο οποίος παρουσιάστηκε αδιάφορος, διέφυγε οριστικά τον κίνδυνο του υποβιβασμού και έδωσε ξανά το δικαίωμα στους φίλους του να φωνάξουν: «Ατρόοομητε, τρελαίνομαι» αλλά και να σκεφτούν τον τελικό του Κυπέλλου! Δείτε το φιλμ του αγώνα από το www.sport-fm.gr

Με μια εξαιρετική εμφάνιση, ο Ατρόμητος νίκησε με το εμφατικό 3-1 τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ο οποίος παρουσιάστηκε αδιάφορος, διέφυγε οριστικά τον κίνδυνο του υποβιβασμού και έδωσε ξανά το δικαίωμα στους φίλους του να φωνάξουν: «Ατρόοομητε, τρελαίνομαι» αλλά και να σκεφτούν τον τελικό του Κυπέλλου!

Για την ομάδα του Γιώργου Δώνη σκόραραν οι Σφακιανάκης (22’), Αναστασάκος (37’) και Καμαρά (53'), ενώ για τους «ερυθρόλευκους» είχε μειώσει προσωρινά ο Μοδέστο (34’).

Το φιλμ του αγώνα από το www.sport-fm.gr



90+2' Λήξη της αναμέτρησης.

89' Τελευταία αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Καραλής πέρασε στη θέση του Μπρίτο.

85’ Δεύτερη αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Μελισσάς πέρασε στη θέση του Τάτου.

78’ Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Καραγκούνης πέρασε στην θέση του Καμαρά.

77' Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις αλλαγές του. Ο Γ. Παπαδόπουλος πήρε τη θέση του Μοδέστο.

73' Πιέζει ψηλά ο Ολυμπιακός, ψάχνει ένα γκολ, αλλά δεν βρίσκει διαδρόμους, ενώ ούτε από τα στημένα έχει απειλήσει ουσιαστικά μέχρι στιγμής.

66’ Δεύτερη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ριέρα πέρασε στην θέση του Φετφατζίδη.

58’ Νέο σουτ από τον Ρόμενταλ, ξανά πολύ επικίνδυνο, περνάει λίγο άουτ.

53’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ, 3-1! Βαθιά μπαλιά με στόχο τον Αναστασάκο, αυτός στρώνει με το κεφάλι στον Καμαρά ο οποίος προλαβαίνει την έξοδο του Μέγερι και με κοντινό σουτ δίνει σαφές προβάδισμα στην ομάδα του για τη νίκη.

46’ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Φουστέρ πέρασε στην θέση του Τζεμπούρ.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

45+2' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45' Ένα λεπτό θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

37’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ, 2-1! Μέσα σε τρία λεπτά οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα. Κόρνερ από δεξιά, στην πρώτη προβολή ο Σφακιανάκης, τη βγάζει ο Μέγερι αλλά δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και στη δεύτερη του Αναστασάκου. Πιάστηκε ξανά στον ύπνο η άμυνα του Ολυμπιακού.

34’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-1! Ο Ρόμενταλ στην εκτέλεση ενός φάουλ από αριστερά και ο Μοδέστο με κεφαλιά νίκησε τον Ιτάνζ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

27’ Ο Ατρόμητος έχει τον έλεγχο και μετά το προβάδισμα που πήρε έχει και την ψυχολογία με το μέρος του. Χωρίς νεύρο και φαντασία οι «ερυθρόλευκοι».

22' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ, 1-0! Ο Ποτουρίδης δεν μπόρεσε να διώξει ένα φαινομενικά ακίνδυνο γέμισμα του Τάτου στην περιοχή, «σέρβιρε» άθελά του την μπάλα στον Σφακιανάκη, ο οποίος φάτσα με το τέρμα πλάσαρε σωστά τον Μέγερι.

16’ Ο Σφακιανάκης έπιασε ένα ευθύβολο σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, μπλόκαρε και μάζεψε άνετα την μπάλα ο Μέγερι.

12' Πιο ορεξάτος έχει μπει ο Ατρόμητος, λογικό μια και θέλει να ξεμπερδέψει μια και καλή με την υπόθεση «παραμονή»

9’ Επικίνδυνη κεφαλιά από τον Μπαζίνσκι, πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

6’ Στο έδαφος ο Τζεμπούρ μετά από γερή σύγκρουση με τον Σαμπού. Συνήλθε γρήγορα ο Αλγερινός και συνεχίζει.

1' Στη σέντρα η ομάδα του Ολυμπιακού. Έναρξη του αγώνα.



Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Τάτος (85' Μελισσάς), Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σκόνδρας, Καμαρά (78' Καραγκούνης), Μπρίτο (89' Καραλής).

Στον πάγκο: Μιχαηλίδης, Δάρλας, Φαβάλι, Μπάλλας.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγερι, Μανιάτης, Μοδέστο (77' Γ. Παπαδόπουλος), Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης (66' Ριέρα), Χολέμπας, Μοϊσές, Μιραλάς, Τζεμπούρ (46' Φουστέρ).

Στον πάγκο: Πάρντο, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Λεάντρο.

Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου



Τη μισή από την άνεση του Ολυμπιακού θα ζήλευαν οι Περιστεριώτες! Την ώρα που το μόνο… άγχος του πρωταθλητή θα ‘ναι να διατηρήσει σε διψήφιο νούμερο τη διαφορά από τον δεύτερο, εκείνο της παραμονής θα εξακολουθεί να «πνίγει» τον Ατρόμητο. Η (πρώτη μετά από εννέα ματς) νίκη, πάντως -συνδυαζόμενη με ήττα του Αστέρα στο ΟΑΚΑ- θα του επιτρέψει να μην το κουβαλήσει και στην τελευταία αγωνιστική.

Θρύλε έχεις ταλέντο! Ευκαιρία για τα νέα «φυντάνια» του Ολυμπιακού να δείξουν ψήγματα της αξίας και του ταλέντου τους! Ο Μέγερι κάτω από τα δοκάρια, ο Ποτουρίδης στην άμυνα, ο Φετφατζίδης μπροστά και ο Λεάντρο στον πάγκο περιμένοντας ένα νεύμα του Βαλβέρδε για να ριχτεί στα βαθιά.

Οι Ιμπαγάσα, Α. Παπαδόπουλος εκτίουν ποινές, ο Ζαϊρί είναι τραυματίας, ο Πάντελιτς προφυλάσσεται, ο Ντουντού βρίσκεται ήδη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να συνεχίσει στην βραζιλιάνικη Ατλέτικο Μινέιρο, ωστόσο μετά από -σχεδόν- δύο μήνες βασανιστικής αναμονής επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Τοροσίδης.

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x