Stoiximan Super League

Ηρακλής-ΠΑΟΚ 0-0 (Τελικό)

Έτοιμος να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα της ΑΕΚ και να περάσει στην τρίτη του βαθμολογική πίνακα είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηρακλή. Ο «Γηραιός», μετά την ήττα από τον Εργοτέλη θέλει να πάρει το τρίποντο, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Τάσου Κατσαμπή. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.

Έτοιμος να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα της ΑΕΚ και να περάσει στην τρίτη του βαθμολογική πίνακα είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηρακλή. Ο «Γηραιός», μετά την ήττα από τον Εργοτέλη θέλει να πάρει το τρίποντο, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Τάσου Κατσαμπή. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.



90' Λήξη της αναμέτρησης.

80' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Ελ Ζαρ πήρε τη θέση του Βιεϊρίνια.

72' Αλλαγή για τον Ηρακλή. Ο Κατσαμπής αφήνει τη θέση του στον Στάμου και αποθεώνεται από τον κόσμο της ομάδας. Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι του έμπειρου αμυντικού μπροστά στον κόσμο της ομάδας του.

60' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μουσλίμοβιτς στη θέση του Αθανασιάδη.

50' Αλλαγή για τον Ηρακλή. Ο Γιάκομπ παίρνει τη θέση του Επαλέ.

47' Καλή στιγμή για τον Ηρακλή. Ο Σολτάνι θα σουτάρει αλλά ο Τσιρίλο θα διώξει πάνω στη γραμμή.

46' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Αρίας πήρε τη θέση του Φωτάκη.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

38' Ωραία στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια έκανε κάθετη πάσα ο Αθανασιάδης πέρασε τον Μπαντή αλλά ο πλασέ του βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων.

35' Ο ρυθμός της αναμέτρησης έχει πέσει με τον Ηρακλή να έχει πάρει χώρο όμως να μην μπορεί να πετύχει κάποιο τέρμα.

17' Σουτ του Σολτάνι, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.

14' Πρώτη αλλαγή για τον Ηρακλή. Ο Καϊτά παίρνει τη θέση του Αραμπατζή, ο οποίος δεν μπορεί να συνεχίσει.

9' Ωραία κίνηση του Βιεϊρίνια, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, σούταρε αλλά ο Μπαντής έδιωξε σε κόρνερ. Η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι.

6' Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Μετά από πλασέ του Αθανασιάδη, ο Μπαντής αποκρούει και στη συνέχεια ο Σαλπιγγίδης στέλνει την μπάλα άουτ.

1' Έναρξη της αναμέτρησης.



Ηρακλής (Γιώργος Παράσχος): Μπαντής, Κατσαμπής (72' Στάμου), Χοσέμι, Αραμπατζής (14' Καϊτά), Λίμα, Κυριαζής, Ντάνι, Μαχόπ, Σολτάνι, Πίτου Γκαρσία, Επαλέ (50' Γιάκομπ).

Στον πάγκο οι: Βιτκόφσκι, Κανακούδης, Ηλιάδης, Ρόμπλες.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Μπαλάφας, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Λίνο, Φωτάκης (46' Αρίας), Βιεϊρίνια (80' Ελ Ζαρ), Ίβιτς, Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης (60' Μουσλίμοβιτς).

Στον πάγκο οι: Κρέσιτς, Τσουκαλάς, Πετρίσεβιτς, Έτο.

Διαιτητής: Μάνταλος
Βοηθοί: Πάνου, Φαντόπουλος



* Ο Μάκης Χάβος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα για τη στελέχωση της ενδεκάδας καθώς τραυματίες είναι οι Γκαρσία, Μαλεζάς, Σαβίνι και Φιλομένο, ενώ τιμωρημένος είναι ο Κοντρέρας.

* Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν προτίθεται να αλλάξει το 4-2-3-1 και στην τελευταία δοκιμή έδειξε την πρόθεση να χρησιμοποιήσει τον Σωτήρη Μπαλάφα ως παρτενέρ του Μπρούνο Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας, αλλά και το δίδυμο Βιτόλο-Φωτάκη ως κεντρικά χαφ αντί των Αρίας και Τσουκαλά που είχαν δοκιμαστεί τις προηγούμενες ημέρες.

* Η πιθανότερη σύνθεση για τον ΠΑΟΚ στο αποψινό ματς είναι η ακόλουθη: Χαλκιάς (τερματοφύλακας), Λίνο (αριστερό μπακ), Σνάουτσνερ (δεξί μπακ), Τσιρίλο, Μπαλάφας (στόπερ), Βιτόλο, Φωτάκης (κεντρικά χαφ), Ελ Ζαρ (δεξί χαφ), Βιεϊρίνια (αριστερό χαφ), Ίβιτς (μεσοεπιθετικός) και Σαλπιγγίδης (σέντερ φορ).

* Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Ελ Ζαρ, Ετό, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

* Ο «Γηραιός» δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, αφού ο Βίκτορ Ιάκομπ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, με αποτέλεσμα οι μόνοι απόντες να είναι οι τιμωρημένοι Μάρα και Παπαστεριανός.

* Ο Γιώργος Παράσχος είναι πολύ πιθανό να παρατάξει ένα σχήμα με Ιάκομπ και Επαλέ στην κορυφή, αν και λόγω της δυσκολίας του αγώνα ίσως χρησιμοποιηθεί ένας μόνο προωθημένος.

* Η αποστολή των «κυανόλευκων» για τον αυριανό αγώνα αποτελείται από τους: Μπαντή, Βιτκόφσκι, Κατσαμπή, Κυριαζή, Χοσέμι, Λίμα, Κανακούδη, Αραμπατζή, Σζοτ, Ηλιάδη, Κάιτα, Γκαρσία, Μαχόπ, Ρόμπλες, Ντάνι, Στάμου, Τσίτα, Επαλέ, Σολτάνι, Ιάκομπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x