Stoiximan Super League

Άρης-Ολυμπιακός Βόλου 2-1 (Τελικό)

Πρόκειται για το ματς με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 29η αγωνιστική. Ο Άρης παίζει το τελευταίο του χαρτί για την είσοδο στα πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (που κρατάει ακόμα την τύχη στα χέρια του) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Πρόσωπο του αγώνα είναι αναμφισβήτητα ο Σάκης Τσιώλης, που από τον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, θα αντιμετωπίσει το δικό του δημιούργημα. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.

Πρόκειται για το ματς με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 29η αγωνιστική. Ο Άρης παίζει το τελευταίο του χαρτί για την είσοδο στα πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (που κρατάει ακόμα την τύχη στα χέρια του) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πρόσωπο του αγώνα είναι αναμφισβήτητα ο Σάκης Τσιώλης, που από τον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, θα αντιμετωπίσει το δικό του δημιούργημα.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.



90+6' Τέλος της αναμέτρησης

92’ Απίστευτη πίεση ασκεί ο Ολυμπιακός Βόλου στα καρέ του Άρη. Οι Θεσσαλονικείς μέχρι στιγμής κρατούν με νύχια και με δόντια το σκορ υπέρ τους.

87' Αλλαγή για τον Ολ/ Βόλου. Στη θέση του Σολάκη ο Ροντρίγκες.

82’ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Στη θέση του Γκοτοβού ο Μπερλτόντι.

81' Απίστευτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Βελλίδης απέκρουσε πάνω στη γραμμή την μπάλα από την κεφαλιά εξ' επαφής του Μαρτίν.

80’ Πιέζει ο Ολυμπιακός Βόλου στα τελευταία λεπτά και δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των γηπεδούχων.

75’ Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου με τον Σολάκη, ο οποίος απέναντι από τον Βελλίδη δοκίμασε ένα δυνατό σουτ αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

74’ Ο Μίσελ βρέθηκε απέναντι από τον Γιακούποβιτς, αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ

73’ Κόρνερ για τον Άρη, η μπάλα πέρασε απ’ όλους αλλά ο Λαζαρίδης, στο δεύτερο δοκάρι, δεν την πρόλαβε για να την στείλει στα δίχτυα.

71΄ Αλλαγή για τον Άρη. Στη θέση του Τόχα ο Καζναφέρης.

69’ Ο ρυθμός του παιχνιδιού έχει πέσει, αφού ο Άρης δίνει περισσότερη σημασία από πριν στα μετόπισθεν για να διατηρήσει το προβάδισμά του.

68’ Κίτρινη κάρτα στον Γκοτοβό.

62’ Αλλαγή για τον Άρη. Στη θέση του Μπομπαντίγια ο Περέιρα.

62’ Αλλαγή για τον Ολ. Βόλου. Στη θέση του Μπρέσκα ο Νέμεθ.

57' ΓΚΟΛ 2-1 ο Νέτο. Ο Λαζαρίδης έκανε «ψαλιδάκι» μέσα στην περιοχή, ο Νέτο με κεφαλιά εξ’ επαφής άλλαξε την πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα.

55' Δεν μέτρησε γκολ του Άρη.

53’ Κίτρινη κάρτα στον Λαζαρίδη.

49' ΓΚΟΛ 1-1 ο Άρης. Έπειτα από κόρνερ που εκτελέστηκε από αριστερά, η άμυνα των φιλοξενούμενων ολιγώρησε, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Πορτίγια που βρισκόταν διαγώνια αριστερά και με δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσια.

48΄ Κίτρινη κάρτα στον Μητρόπουλο

46' Έναρξη δεύτερου μέρους.

45+1' Λήξη πρώτου μέρους

39’ Πολύ καλό σουτ του Μπομπαντίγια, από θέση διαγώνια αριστερά, ο Γιακούποβιτς έδιωξε εντυπωσιακά κόρνερ.

37’ Αλλαγή για τον Άρη. Στη θέση του Μενδρινού ο Κόκε.

37’ Καταπληκτικό σουτ από τον Σολάκη, από την γραμμή της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βελλίδη.

31΄ΓΚΟΛ 0-1 οι "ερυθρόλευκοι". Ο ούμπιντες εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στην αριστερή γωνία του Βελλίδη και άνοιξε το σκορ.

30' Πέναλτι για τον Ολυμπιακό Βόλου. Έπειτα από ένα γέμισμα που δεν μύριζε κίνδυνο… Ο Βελλίδης βγήκε από την εστία του, ώστε να μην προλάβει την μπάλα ο Σολάκης. Ο παίκτης των «ερυθρόλευκων», όμως, πρόλαβε να την «τσιμπήσει» με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας των «κίτρινων» που ερχόταν με φόρα, να τον ανατρέψει μέσα στην περιοχή.

28’ Το ματς άναψε για τα καλά. Τα σκληρά μαρκαρίσματα στον χώρο του κέντρου δίνουν και παίρνουν… Παρ’ όλα αυτά, μέχρι στιγμής, ο διαιτητής δεν έχει βγάλει ούτε μία κάρτα από το τσεπάκι του.

24’ Απίστευτη ατμόσφαιρα δημιουργούν οι οπαδοί του Άρη που δεν έχουν σταματήσει να τραγουδούν ούτε ένα δευτερόλεπτο.

21’ Πιέζει ο Άρης. Το σουτ του Τόχα από το ύψος του πέναλτι ήταν καλό, αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του Ολυμπιακού και κατέληξε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα το εκτέλεσε ο Νέτο, ο Τσέζαρεκ πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

14’ Καλό σουτ από τον Μπρέσκα, μπλόκαρε ο Βελλίδης.

11’ Με καλύτερα πατήματα έχει μπει ο Άρης στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να απειλήσει με αξιώσεις την εστία των «ερυθρόλευκων».

7’ Σουτ του Νέτο εκτός περιοχής, ο Γιακούποβιτς έδιωξε την μπάλα κόρνερ.

1' Έναρξη της αναμέτρησης



Άρης (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Νέτο, Ρονάλντο, Τόχα (71' Καζναφέρης), Τσέζαρεκ, Μίσελ, Πορτίγια, Μενδρινός(37' Κόκε), Μπομπαντίγια (62΄Περέιρα), Λαζαρίδης, Βαγγέλι

Στον πάγκο: Μπαρέρο, Κουλουχέρης, Παπαζαχαρίας, Τσεζνάουσκις

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ούμπιντες, Ψυχογιός, Μητρόπουλος, Γκοτοβος, Σολάκης (87' Ροντρίγκες), Μάρτιν, Τόμας, Μπρέσκα (62΄Νέμεθ), Ακόστα, Ρόκας

Στον πάγκο: Ρόκα, Ροντρίγκες, Μπερτολίνι, Ζέρης, Αναστασίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Μπιτσίδης (Θράκης)
ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»



Σάκηηηηη!!! Κάνοντας… θραύση ανάλογη με εκείνη του Ρουβά από τότε που ανέλαβε τον Άρη (3 στα 3), ο Σάκης Τσιώλης έρχεται αντιμέτωπος με τον… εαυτό του. Απέναντι στην ομάδα που ο ίδιος έκανε φαβορί για τα play-off, ο Έλληνας τεχνικός -και μαζί του φυσικά οι «κίτρινοι»- παίζουν το τελευταίο χαρτί (με σύμμαχο και το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής) για να τους την κλέψουν!

Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με σκορ 1-1, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Αποστολές

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Ο προπονητής του Άρη δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Φατί και Καστίγιο και τους τραυματίες Σηφάκη και Πρίττα. Στα ευχάριστα όμως προστίθεται η επάνοδος του Νέτο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και φυσικά το γεγονός ότι ο Κόκε, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, προπονήθηκε το Σάββατο (9/4), δηλώνοντας ετοιμοπόλεμος.

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Με στόχο να αποφύγει την ήττα, ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ αντιμετωπίζει την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Μάκης Κατσαβάκης «πονοκεφαλιάζει» από τις πολλές απουσίες, αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Ζαραδούκα, Σέλεσι, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Άλβαρεζ και Μόνχε, με αποτέλεσμα να καλείται να παρατάξει άμυνα ανάγκης.

Μετά την προπόνηση του Σαββάτου, η ομάδα της Θεσσαλίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τους «κίτρινους», με τον Έλληνα τεχνικό να ανακοινώνει μετά το τέλος της, την αποστολή που αποτελούν οι: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Τομάς, Ούμπιντες, Μπερτόλντι, Ακόστα, Νέμεθ, Ροντρίγκες, Μπρέσκα, Μαρτίν, Σολάκης, Μητρόπουλος, Ζέρης, Ζυγκερίδης, Αναστασίου, Ψυχογιός, Ρόκας, Γκότοβος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x