Games

Απλά ...ξύλο!

Το νέο wrestling game της THQ, WWE All Stars κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά από τη Zegetron και οι μάχες από την εποχή του Hulk Hogan μέχρι τον Rey Mysterio και το Wrestlemania αναβιώνουν.

Το νέο wrestling game της THQ, WWE All Stars κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά από τη Zegetron και οι μάχες από την εποχή του Hulk Hogan μέχρι τον Rey Mysterio και το Wrestlemania αναβιώνουν.

Παρά το γεγονός πως μετά από αρκετή ενασχόληση θα ανακαλύψεις το εύρος κινήσεων, λαβών κ.λπ. το καλύτερο του τίτλου είναι η ευκολία στο gameplay ώστε να χαρείς κατς από την πρώτη στιγμή που θα πιάσεις τα χειριστήρια με την παρέα.

Και ναι μπορεί να μην έχει career mode, αλλά αυτά τα παιχνίδια τα χαίρεσαι με την παρέα και το WWE All Stars προσφέρει -αρχικά και τελικά- απλόχερα αυτή τη χαρά.

Εξόντωσε τον αντίπαλό σου στο ρινγκ έτσι απλά… χωρίς στρατηγική και τακτική, απλά με ξύλο! Λάβε μέρος σε απίστευτες μάχες μέσα στο ρινγκ επιλέγοντας τους καλύτερους παίκτες όπως τον Rock και John Cena!

Δώσε μάχες σώμα με σώμα στο έδαφος αλλά και στον αέρα και γίνει εσύ ο νέος πρωταθλητής!

Ο στόχος σου είναι ένας. Να εξοντώσεις τον αντίπαλο σου πριν αυτός εξοντώσει εσένα. Το WWE All Stars κυκλοφορεί για PlayStation 3, PlayStation 2, PSP και Xbox360.

Συμπερασματικά, το τελευταίο wrestling game είναι και το καλύτερο, ενώ πλέον, ακόμη κι αν δεν έχεις συνδρομητική τηλεόραση, η ένταση και η τρέλα του WWE επιστρέφει στην οθόνη σου!


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
?
-Λεπτομερέστατες φιγούρες από όλους τους μεγάλους Superstar του σήμερα και του χθες!
?
-Οι Superstars και οι κινήσεις σε διαστάσεις extra large για πιο εντυπωσιακές μάχες
?
-Θα μπορείτε να κάνετε combos μέσα στον αγώνα και κινήσεις στο έδαφος αλλά και στον αέρα!
?
-Για κάθε αθλητή υπάρχουν δύο μπάρες και μία ένδειξη στην οθόνη που απεικονίζουν την ενέργεια, και την κούραση του
?
-Υπάρχουν δύο επιθέσεις, grapple, finishing moves και κινήσεις αποφυγής λαβών οι οποίες βασίζονται καθαρά στα αντανακλαστικά των παικτών

Δείτε το σχετικό trailer:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x