Δελτία Τύπου

Ο Hamilton με ZigTech πριν το Αυστραλιανό Grand Prix

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 για το 2008 προπονήθηκε μαζί με τον κόσμο στους δρόμους της Μελβούρνης φορώντας κομμάτια της νέας συλλογής ZigTech που του δίνουν ενέργεια σε κάθε του βήμα!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 για το 2008 και πρεσβευτής της Reebok, Lewis Hamilton δοκίμασε την υψηλής τεχνολογίας συλλογή ρούχων ZigTech της Reebok στην καθημερινή του προπόνηση στη Μελβούρνη λίγο πριν το Αυστραλιανό Grand Prix. Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να προπονηθεί μαζί του και να δει από κοντά τα οφέλη της συλλογής.

Μετά την προπόνησή του γύρω από τον ποταμό Yarra, ο Lewis Hamilton δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Reebok σίγουρα ξέρει πώς να κάνει την προπόνηση μου διαφορετική και να μου δίνει ενέργεια. Ποτέ δεν έχω προπονηθεί έτσι στο παρελθόν. Συνήθως είμαι μόνος μου, αλλά το να έχω τόσο κόσμο μαζί μου ήταν πραγματικά καταπληκτική εμπειρία. Ελπίζω να την απόλαυσαν όλοι τόσο πολύ όσο κι εγώ». Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 σε όλη την προετοιμασία του για το Αυστραλιανό Grand Prix προπονείται με ρούχα και παπούτσια ZigTech, δίνοντας ακόμα περισσότερη ενέργεια σε κάθε του βήμα.

Δείτε και εσείς τον Lewis Hamilton εν δράσει στο ακόλουθο link: http://bit.ly/f707Zn

Από το 2010 που παρουσιάστηκε το πιο προηγμένο τεχνολογικά running παπούτσι, το ZigTech, η υψηλή τεχνολογία της Reebok βρίσκει εφαρμογή και σε μια ολοκληρωμένη σειρά ρούχων για άσκηση. Η σειρά ρούχων ZigTech είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να αυξάνει τα επίπεδα οξυγόνου στον οργανισμό ενός αθλητή κατά τη διάρκεια της προπόνησης, προσφέροντας περισσότερη ενέργεια.

Το μυστικό βρίσκεται στις ίνες των ρούχων, τις ίνες Celliant®, οι οποίες είναι ειδικά και τεχνολογικά σχεδιασμένες ώστε να υφαίνονται ή να πλέκονται κατευθείαν μέσα στα ρούχα. Παράλληλα, τα ρούχα ZigTech προσαρμόζονται στο σώμα, είναι ανθεκτικά και ιδανικά για το τρέξιμο ή την προπόνηση σε οποιοδήποτε περιβάλλον και συνθήκες εντός και εκτός γυμναστηρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x