Ιταλία

«Καμπάνα» στον Ιμπραΐμοβιτς

Ο Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Φιορεντίνα πως έβρισε τον εαυτό του και όχι τον διαιτητή, άρα τσάμπα αποβλήθηκε, όμως η ιταλική ομοσπονδία δεν δίστασε να του ρίξει τρεις αγωνιστικές. Η Μίλαν ανακοίνωσε πως θα κάνει έφεση, αλλά τα ιταλικά Μέσα υποστηρίζουν πως πρόκειται για… άδικο κόπο, αφού ο Σουηδός προέρχονταν από τιμωρία που του είχε μειωθεί…

Ο Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Φιορεντίνα πως έβρισε τον εαυτό του και όχι τον διαιτητή, άρα τσάμπα αποβλήθηκε, όμως η ιταλική ομοσπονδία δεν δίστασε να του ρίξει τρεις αγωνιστικές.

Η Μίλαν ανακοίνωσε πως θα κάνει έφεση, αλλά τα ιταλικά Μέσα υποστηρίζουν πως πρόκειται για… άδικο κόπο, αφού ο Σουηδός προέρχονταν από τιμωρία που του είχε μειωθεί…

Ο σέντερ φορ της Μίλαν έχει πάρει από το χέρι την ομάδα του και την οδηγεί προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από εφτά χρόνια, αλλά οι αντιδράσεις του μερικές φορές, εντός των τεσσάρων γραμμών, κρίνονται τουλάχιστον απερίσκεπτες. Μη επαγγελματικές.

Ο σταρ της ομάδας έχει μαζί του την διοίκηση και τους οπαδούς αλλά σε αυτή την κρίσιμη καμπή, όφειλε να είναι πιο προσεκτικός.

Έξι αγωνιστικές έμειναν για την ολοκλήρωση της Serie A με τους «ροσονέρι» να είναι τρεις βαθμούς πάνω από τη Νάπολι και πέντε πάνω από την Ίντερ. Τα επόμενα τρία παιχνίδια που ο «Ίμπρα» θα λείψει εάν δεν μειωθεί η ποινή, είναι τα εντός έδρας με Σαμπντόρια και Μπολόνια και το εκτός έδρας με την Μπρέσια. Ο Σουηδός θα επιστρέψει στο κρίσιμο ντέρμπι με τη Ρόμα.

Πάντως, η Μίλαν θα διεκδικήσει σθεναρά την αθώωση του επιθετικού της, αφού ήδη εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, αλλά οι Ιταλοί δημοσιογράφοι υποστηρίζουν πως δεν θα καταφέρει το σκοπό της λόγω της κακής πρώην διαγωγής του Ιμπραΐμοβιτς.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x