Ελλάδα

Καλύτερες οι ξένες

Οι ξένες ήταν οι νικήτριες στο ALL STAR GAME μπάσκετ των γυναικών, που διεξήχθη με επιτυχία στο κλειστό των Ιωαννίνων. Οι ξένες επικράτησαν με 83-74 των Ελληνίδων, σε ένα ματς που προσέφερε πλούσιο θέαμα σε όσους το παρακολούθησαν. Οι παίκτριες των Γιαννουλάκη, Καπογιάννη πήραν ένα προβάδισμα στην τέταρτη περίοδο.

Οι ξένες ήταν οι νικήτριες στο ALL STAR GAME μπάσκετ των γυναικών, που διεξήχθη με επιτυχία στο κλειστό των Ιωαννίνων. Οι ξένες επικράτησαν με 83-74 των Ελληνίδων, σε ένα ματς που προσέφερε πλούσιο θέαμα σε όσους το παρακολούθησαν. Οι παίκτριες των Γιαννουλάκη, Καπογιάννη πήραν ένα προβάδισμα στην τέταρτη περίοδο, αφού έχαναν σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια και κατέκτησαν τη νίκη, έχοντας ως κορυφαίες τις Ντέιβις με 19 και Φοξ με 16 πόντους. Από τις Ελληνίδες, διακρίθηκαν οι Καλέντζου και Σπυριδοπούλου με 12 πόντους.


Δεκάλεπτα: 28-21,43-37, 58-54, 74-83

Ελληνίδες All Star (Κτιστάκης, Κωτούλης): Καλέντζου 12(2), Σταμάτη 2, Χατζηνικολάου 6, Κωτσοπούλου 8(1), Σταυρίδου 6, Σωτηρίου 5(1), Χαλιβέρα 2, Καραδήμα 6(2), Σπυριδοπούλου 12(1), Λύμουρα 5, Τσιάρα 2, Κουτσουνούρη 8

Ξένες All Star (Γιαννουλάκης, Καπογιάννη): Ντερέβγιανικ 6, Γκριν, Φοξ 16 (2), Μαρτζινεάν 6, Ντέλβα 2, Ράιλι 8, Μίλκοβα 8, Κρες 2, ΜακΛάρεν 12(1), Σκμπρα 4, Ντέιβις 19


*Η Εμιλι Φοξ αναδείχθηκε MVP του αγώνα, ενώ η Θωμαή Κωτσοπούλου κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων με 13 εύστοχες προσπάθειες. Με την ομάδα των Ελληνίδων, αγωνίστηκε και η νεαρή Τσιάρα από τα Γιάννενα.

Το «παρών» έδωσε και ο τεχνικός της Εθνικής γυναικών, Κώστας Μίσσας, ο οποίος τόνισε πως: «Ήταν μια πολύ ωραία διοργάνωση, στην οποία ανταποκρίθηκε και ο κόσμος. Οι φίλαθλοι "διψούν" για μπάσκετ και οι άνθρωποι των Ιωαννίνων κάνουν μια αξιόλογη προσπάθεια. Η περιοχή, άλλωστε, έχει παράδοση στο μπάσκετ».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x