Stoiximan Super League

Το αμερικανικό όνειρο του Κόκε

Οριστική είναι η αποχώρηση του Σέρχιο Κόκε από τον Άρη, με την επιθυμία του Ισπανού επιθετικού να ζήσει το αμερικανικό όνειρο να γίνεται πραγματικότητα. Ηγεμονικό συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,2 εκατ. ευρώ του προσφέρουν οι Houston Dynamo όπως αποκαλύπτει . Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κίτρινοι».

Οριστική είναι η αποχώρηση του Σέρχιο Κόκε από τον Άρη, με την επιθυμία του Ισπανού επιθετικού να ζήσει το αμερικανικό όνειρο να γίνεται πραγματικότητα.

Ηγεμονικό συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,2 εκατ. ευρώ του προσφέρουν οι Houston Dynamo όπως αποκαλύπτει τοπική ιστοσελίδα.

Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται το σημαντικό ποσό που θα εξοικονομήσουν οι Θεσσαλονικείς (περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ το υπολογίζουν) μια και το υπάρχον συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή εκπνέει το καλοκαίρι του 2013, ενώ του οφείλονται δεδουλευμένα και της φετινής σεζόν.

Ο επίλογος στη συνεργασία του Κόκε με τον Άρη:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σέρχιο Κόκε προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του μέχρι σήμερα και την σημαντική του συμβολή τα τελευταία πέντε χρόνια στην ανοδική πορεία του συλλόγου. Του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του και κάθε προσωπική ευτυχία σε αυτόν και την οικογένειά του».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x