Ελλάδα

«Από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη είναι το ΣΕΦ»

Ικανοποιημένος με τη σοβαρή εμφάνιση που έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Ίκαρο Καλλιθέας, φάνηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπατίστ τόνισε πως το ΣΕΦ είναι μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης.

Ικανοποιημένος με τη σοβαρή εμφάνιση που έκαναν οι παίκτες του στην αναμέτρηση με τον Ίκαρο Καλλιθέας, φάνηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπατίστ τόνισε πως το ΣΕΦ είναι μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης.

«Κάναμε ένα ακόμη καλό παιχνίδι. Αρχίσαμε καλά και το παιχνίδι ήταν καλό επειδή ο Ίκαρος αγωνίστηκε καλά. Παρότι ήταν από το πρώτο δεκάλεπτο στο -20, έδειξε και πάλι πως είναι σοβαρή ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την καλή δουλειά του. Να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου, γιατί αγωνίστηκαν σοβαρά. Πλέον το μυαλό μας είναι στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό», είπε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και πρόσθεσε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με εμάς. Έδωσε τέσσερα ματς στα playoffs, είχε ίδιες ημέρες ξεκούρασης. Παίζουμε όπως με τη Μπαρτσελόνα στις 21.45μ.μ. κι είναι καλό. Κάθε ματς με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι τελικός. Σίγουρα θα παίξουμε τελικό. Θα δούμε ποιος θα έχει το πλεονέκτημα».

Ως μία από τις δυσκολότερες έδρες στην Ευρώπη χαρακτήρισε το ΣΕΦ ο Μάικ Μπατίστ: «Μετά τον Ίκαρο, ακολουθεί το ΣΕΦ, μία από τις δυσκολότερες έδρες στην Ευρώπη. Η βαθμολογία δεν παίζει ρόλο, σημασία έχει τι θα γίνει στο παρκέ. Το πλεονέκτημα έδρας δε σημαίνει κάτι, αν δε μπορείς να πατήσεις στο παρκέ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουμε το πλάνο και να ελέγξουμε το ρυθμό για 40 λεπτά. Στον πρώτο γύρο είχαμε πολλές ατυχίες, τρεις παίκτες που προέρχονταν από τραυματισμό, τον Διαμαντίδη από αρρώστια. Δεν τα λέω για δικαιολογίες, αλλά γιατί ήταν η αλήθεια. Τώρα είμαστε υγιείς, ελπίζω κι ο Ντρου να είναι έτοιμος».

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη και καλή επιτυχία στο Final 4. Το τελικό σκορ είναι ακριβώς η διαφορά του πρώτου δεκαλέπτου. Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά για να κάνει συντήρηση δυνάμεων. Στη συνέχεια διαβάσαμε παιχνίδι, βγάλαμε όμορφες φάσεις, το ευχαριστηθήκαμε. Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη εντός έδρας απέναντι στον Ηρακλή κι αυτό θα προσπαθήσουμε», δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης.

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου είπε: «Ήταν τρομερή εμπειρία. Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο για τα δύο ματς που απομένουν. Ελπίζω να τελειώσουμε με μία ή δύο νίκες. Όλες οι ομάδες στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι φοβισμένες, πόσο μάλλον εμείς που είμαστε νεοφώτιστοι. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο δείξαμε καλό πρόσωπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x