Stoiximan Super League

Καθησυχαστικός ο Πανιώνιος…

Ανησυχία έχουν προκαλέσει στον κόσμο του Πανιωνίου δημοσιεύματα, την Πέμπτη (14/4), που -επικαλούμενα έντονη φημολογία- εμπλέκουν την ομάδα της Νέας Σμύρνης στην υπόθεση των μεταγραφών, τον Ιανουάριο, με πλαστή φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα! Κύκλοι της ΠΑΕ, ωστόσο, διαψεύδουν κατηγορηματικά τα εν λόγω δημοσιεύματα και μέσα στη μέρα αναμένεται να βγει και… καθησυχαστική ανακοίνωση διάψευσης.

Ανησυχία έχουν προκαλέσει στον κόσμο του Πανιωνίου δημοσιεύματα, την Πέμπτη (14/4), που -επικαλούμενα έντονη φημολογία- εμπλέκουν την ομάδα της Νέας Σμύρνης στην υπόθεση των μεταγραφών, τον Ιανουάριο, με πλαστή φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα!

Κύκλοι της ΠΑΕ, ωστόσο, διαψεύδουν κατηγορηματικά τα εν λόγω δημοσιεύματα και μέσα στη μέρα αναμένεται να βγει και… καθησυχαστική ανακοίνωση διάψευσης.

Στην καταγγελία της Καλλιθέας, λοιπόν, ότι ο Ιωνικός και ο Εθνικός έκαναν τον Ιανουάριο μεταγραφές, χρησιμοποιώντας πλαστή φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, φαίνεται πως υπάρχουν προεκτάσεις και στη Σούπερ Λίγκα…

Και η αλήθεια είναι ότι έχουμε… όργιο φημών για μία ή δύο ομάδες της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, που κινήθηκαν με αυτόν τον τρόπο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως είπαμε, όμως, από τον Πανιώνιο, όχι απλά διαψεύδουν κάτι τέτοιο, αλλά… γελούσαν όταν έμαθαν τα δημοσιεύματα.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι σε περίπτωση πραγματοποίησης μεταγραφών, με πλαστή φορολογική ενημερότητα, προβλέπεται μηδενισμός σε κάθε παιχνίδι στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν οι παίκτες που αποκτήθηκαν με αυτόν τον τρόπο…

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x