Αγγλία

Ε, ρε «γλέντι» που κάνουν στον Τόρες…

Έναν ευφυέστατο τρόπο για να «πικάρουν» τον Φερνάντο Τόρες για την αφλογιστία του με την φανέλα της Τσέλσι βρήκαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα, δημιούργησαν ένα site στο διαδίκτυο, με τη διεύθυνση- σιδηρόδρομο: , το οποίο μετράει τον αγωνιστικό χρόνο που ο Ισπανός φορ δεν έχει βρει δίχτυα με την «μπλε» φανέλα.

Έναν ευφυέστατο τρόπο για να «πικάρουν» τον Φερνάντο Τόρες για την αφλογιστία του με την φανέλα της Τσέλσι βρήκαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα, δημιούργησαν ένα site στο διαδίκτυο, με τη διεύθυνση- σιδηρόδρομο: www.hasfernandotorresscoredforchelsea.com, το οποίο μετράει τον αγωνιστικό χρόνο που ο Ισπανός φορ δεν έχει βρει δίχτυα με την «μπλε» φανέλα.

Υπενθυμίζουμε ότι τα λεφτά του Αμπράμοβιτς έφεραν τον Ιανουάριο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τον Ισπανό επιθετικό, γεγονός που ενόχλησε αρκετούς οπαδούς των «κόκκινων».

Το site που δημιουργήθηκε είναι… λιτό, απλό κι απέριττο, χωρίς φανφάρες και καλλωπιστικά τεχνάσματα... Στοχεύει απευθείας στην ουσία!

Το φόντο είναι άσπρο και με έντονα μαύρα γράμματα στο κέντρο έχει ένα τεράστιο «NO».

Κάτω από το τονισμένο «Νο», αναγράφεται το εξής: «11 games or 693 minutes and counting»… Δηλαδή: «11 παιχνίδια ή 693 λεπτά και συνεχίζει να μετράει…»

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x