Stoiximan Super League

Και τώρα το ρόστερ…

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν, μπαίνει μπροστά από τον Ισπανό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη το «χτίσιμο» για τη νέα χρονιά. Ενίσχυση, ανανεώσεις και δανεικοί τα τρία βασικά θέματα στην ατζέντα που θα συζητηθούν το επόμενο διάστημα. Την Παρασκευή στην Ελλάδα ο Μαθία. Έγινε το πρώτο ραντεβού με Τοροσίδη, στη φιέστα ο Χαβίτο!

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν, μπαίνει μπροστά από τον Ισπανό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη το «χτίσιμο» για τη νέα χρονιά. Ενίσχυση, ανανεώσεις και δανεικοί τα τρία βασικά θέματα στην ατζέντα που θα συζητηθούν το επόμενο διάστημα.

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» είχε ως απόλυτη προτεραιότητα όλο αυτό το διάστημα να «κλείσει» το θέμα προπονητή. Από την στιγμή που το συγκεκριμένο ζήτημα είχε θετική κατάληξη με την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε, το βάρος πλέον πέφτει στα υπόλοιπα μέτωπα.

Τώρα το ρόστερ

Αυτά έχουν να κάνουν με το ρόστερ των Πειραιωτών για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Το γεγονός ότι ο Ισπανός παραμένει στον πάγκο της ομάδας, διευκολύνει κατά κάποιο τρόπο την… δουλειά των διοικούντων καθώς το ήδη υπάρχον υλικό είναι – στο μεγαλύτερο μέρος του – δική του επιλογή. Αυτό σημαίνει ότι έχει πλήρη εικόνα για τις ανάγκες που υπάρχουν με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα χρονιά.

Ο Βαλβέρδε μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι αυτοί που από κοινού θα αποφασίσουν για την ενίσχυση που πρέπει να γίνει ώστε να καλυφθούν οι όποιες ανάγκες. Εξάλλου το πρώτο βήμα, για τον σχεδιασμό, έγινε την Πέμπτη. Οι δύο άνδρες – αφού πρώτα ο Ισπανός ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ για την απόφασή του να παραμείνει – μίλησαν για αρκετή ώρα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι περιπτώσεις που θα... τεθούν άμεσα επί τάπητος είναι αυτές των Αβραάμ Παπαδόπουλου, Πάρντο, Μιραλάς, Τοροσίδη και Τζεμπούρ.

Τα είπαν με "Τόρο"

Μάλιστα, με τον Βασίλη Τοροσίδη υπήρξε μια πρώτη επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε καλό κλίμα την Πέμπτη και σύντομα αναμένεται να ακολουθήσει και η επόμενη, ώστε να κλείσει οριστικά και θετικά η υπόθεση. Από την πλευρά του Ολυμπιακού προτείνεται στο διεθνή ποδοσφαιριστή επέκταση του συμβολαίου του και ταυτόχρονη αναπροσαρμογή των απολαβών του.

Ένα από τα θέματα που απασχολεί και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο διάστημα έχει να κάνει με τους δανεικούς παίκτες. Στο ρόστερ των Πειραιωτών υπάρχουν πολλοί τέτοιοι και είναι δεδομένο ότι θα γίνει ένα… ξεσκαρτάρισμα, με βάση τις θέσεις στις οποίες πρέπει να υπάρξει ενίσχυση.

Μαθία και Ντάρκο

Στο μεταξύ, την Παρασκευή αναμένεται στην Ελλάδα ο Εδουάρδο Μαθία, ο οποίος και θα έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού προκειμένου να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή των «ερυθρολεύκων». Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αποφασίστηκε να είναι ο νέο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στη φιέστα ο Χαβίτο

Έναν ακόμη καλεσμένο φαίνεται πως θα έχει η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Χαβίτο ο οποίος από το καλοκαίρι θα αποτελεί και τυπικά παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο στη Λα Κορούνια, λόγω των προβλημάτων με το CAS και θεωρήθηκε καλύτερο να ενσωματωθεί νωρίτερα στους "κόλπους" των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x