Stoiximan Super League

Το γοργόν και χάριν έχει

Ο μάνατζερ του Σεμπάστιαν Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, όπως είχε γραφτεί εδώ και μέρες, αναμένονταν στην Ελλάδα την Δευτέρα. Πληροφορίες θέλουν τον ατζέντη του Αργεντινού να έχει έρθει ήδη στην Ελλάδα, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις η ρήση «το γοργόν και χάριν έχει» ταιριάζει γάντι… Ούτως ή άλλως ξέρει ότι τα λόγια του Γόντικα προς τον ίδιο θα είναι «φέρε μας μια καλή πρόταση, είναι το καλύτερο για όλους μας».

Ο μάνατζερ του Σεμπάστιαν Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, όπως είχε γραφτεί εδώ και μέρες, αναμένονταν στην Ελλάδα την Δευτέρα.

Πληροφορίες θέλουν τον ατζέντη του Αργεντινού να έχει έρθει ήδη στην Ελλάδα, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις η ρήση «το γοργόν και χάριν έχει» ταιριάζει γάντι…

Ούτως ή άλλως ξέρει ότι τα λόγια του Γόντικα προς τον ίδιο θα είναι «φέρε μας μια καλή πρόταση, είναι το καλύτερο για όλους μας».

Πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να πουληθεί ο παίκτης ώστε να μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία της ομάδας. Αν και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από την απόδοση του ποδοσφαιριστή, το υψηλό συμβόλαιο και τα λεφτά που μπορεί να φέρει ο Αργεντινός, έκαναν τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να προτιμούν την πώλησή του. Και όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό, τόσο το καλύτερο για τον προγραμματισμό.

Ούτως ή άλλως η απόφαση της διοίκησης για την γενναία μείωση των αποδοχών των ακριβών συμβολαίων είναι δεδομένη. Κάτι που σίγουρα δεν θα αρέσει στον Λέτο. Άλλωστε το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στον Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος κάνει ότι μπορεί αφού οι μέτοχοι ακόμη… τρέχουν την ΑΜΚ.

Από εκεί και πέρα, αν και δεν έχει κυκλοφορήσει το ακριβές ποσό που θα ζητηθεί για την παραχώρηση του Λέτο, πληροφορίες αναφέρουν πως οι «πράσινοι» ζητάνε περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια ευρώ, μια και η Λίβερπουλ διατηρεί κι αυτή ένα ποσοστό μεταπώλησης του Αργεντινού.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x