Πόλο

Χωρίς τους «κυανέρυθρους» η Εθνική ομάδα

Εκτός αποστολής άφησε τους διεθνείς του Πανιωνίου ο Ντράγκαν Άντριτς, στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας των ανδρών, για τα προκριματικά του World League με την Ολλανδία (Τρίτη, 19/4). Το ματς αυτό δεν έχει βαθμολογική σημασία, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί από την τελική φάση, γι’ αυτό ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός πλάνων τους πολίστες των «κυανέρυθρων», ώστε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον δεύτερο τελικό του LEN Trophy κόντρα στη Σαβόνα.

Εκτός αποστολής άφησε τους διεθνείς του Πανιωνίου ο Ντράγκαν Άντριτς, στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας των ανδρών, για τα προκριματικά του World League με την Ολλανδία (Τρίτη, 19/4).

Το ματς αυτό δεν έχει βαθμολογική σημασία, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί από την τελική φάση, γι’ αυτό ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός πλάνων τους πολίστες των «κυανέρυθρων», ώστε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον δεύτερο τελικό του LEN Trophy κόντρα στη Σαβόνα.

Στην αποστολή της εθνικής θα βρίσκεται μόλις ένα τερματοφύλακας και συγκεκριμένα ο Φίλιππος Καραμπέτσος, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Κώστα Τσαλκάνη.

Την 14άδα συμπληρώνουν οι: Βαγγέλης Δελακάς, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μανώλης Μυλωνάκης, Γιάννης Φουντούλης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Ντόσκας, Γιώργος Φουντούλης, Μάνθος Βουλγαράκης, Αλέξανδρος Γούνας, Μίμης Αλιχανίδης και Στέλιος Μιμίδης.

Παναγιώτης Κεφαλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x