Πορτογαλία

Την «δάγκωσε»… ο Πίτμπουλ!

Τον χάρο -όπου χάρος… Ναβάλ- με τα μάτια της έβλεπε επί 81 λεπτά η Σετούμπαλ, αλλά κατάφερε να τον… πείσει να φύγει, προς το παρόν. Η ομάδα της Βιτόρια κατάφερε να «κλέψει» το βαθμό της ισοπαλίας από την Ακαντέμικα (1-1), χάρη σε ένα γκολ του Πίτμπουλ, εννέα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης που άνοιξε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής στην Πορτογαλία και να μην δώσει, τελικά, το δικαίωμα στη Ναβάλ να την πλησιάσει σε απόσταση… αναπνοής!

Τον χάρο -όπου χάρος… Ναβάλ- με τα μάτια της έβλεπε επί 81 λεπτά η Σετούμπαλ, αλλά κατάφερε να τον… πείσει να φύγει, προς το παρόν.

Η ομάδα της Βιτόρια κατάφερε να «κλέψει» το βαθμό της ισοπαλίας από την Ακαντέμικα (1-1), χάρη σε ένα γκολ του Πίτμπουλ, εννέα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης που άνοιξε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής στην Πορτογαλία και να μην δώσει, τελικά, το δικαίωμα στη Ναβάλ να την πλησιάσει σε απόσταση… αναπνοής!

Οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 39' με τον Φιντάλγκο, αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης…

- Με δέκα τελείωσαν το ματς και οι δύο ομάδες, καθώς αποβλήθηκαν, ο Σουγκού στο 68' για την Ακαντέμικα και ο Ζε Πέδρο στο 60' για τη Σετούμπαλ.

Έπειτα, πάντως, από αυτό το αποτέλεσμα, αν η Ναβάλ νικήσει τη Ρίο Άβε, εκτός έδρας, θα βάλει… φωτιά στην «ουρά» του πορτογαλικού πρωταθλήματος!

Θυμίζουμε ότι από τα… σαλόνια του πορτογαλικού ποδοσφαίρου υποβιβάζονται δύο ομάδες.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

Παρασκευή, 15/4

Ακαντέμικα-Σετούμπαλ 1-1
(39' Φιντάλγκο-81' Πίτμπουλ)

Σάββατο, 16/4

Ολανένσε-Πάκος Φερέιρα
Γκιμαράες-Μαρίτιμο

Κυριακή, 17/4

Ρίο Άβε-Ναβάλ
Λεϊρία-Πορτιμονένσε
Μπενφίκα-Μπέιρα Μαρ
Πόρτο-Σπόρτινγκ

Δευτέρα, 18/4

Νασιονάλ-Μπράγκα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x