Ιταλία

Αμερικανική η Ρόμα κι επίσημα

Και με τη βούλα στα χέρια του Αμερικανού μεγιστάνα, Τόμας Ντι Μπενεντέτο, πέρασε η Ρόμα ύστερα και από την υπογραφή των τελευταίων συμβολαίων τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η εταιρία «Boston International Group» (BIG), η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας και της ανάπτυξης, ήρθε σε συμφωνία με την οικογένεια Σένσι, η οποία κατείχε το πλειοψηφικό πακέτο των «τζιαλορόσι» εδώ και 18 χρόνια.

Και με τη βούλα στα χέρια του Αμερικανού μεγιστάνα, Τόμας Ντι Μπενεντέτο, πέρασε η Ρόμα ύστερα και από την υπογραφή των τελευταίων συμβολαίων τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η εταιρία «Boston International Group» (BIG), η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας και της ανάπτυξης, ήρθε σε συμφωνία με την οικογένεια Σένσι, η οποία κατείχε το πλειοψηφικό πακέτο των «τζιαλορόσι» εδώ και 18 χρόνια.

Το ποσό της αγοράς των μετοχών των «τζιαλορόσι» δεν έγινε γνωστό από καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο νέος ιδιοκτήτης των Ρωμαίων δήλωσε: «Τα όμορφα πράγματα δεν έρχονται εύκολα. Υπήρχαν κάποια μικροπροβλήματα που, καθυστερούσαν την συμφωνία, όμως λύθηκαν και όλα κύλισαν ομαλά. Φυσικά και δεν θα τα παρατούσα, μπροστά σε μια τέτοια πρόκληση».

Σύμφωνα με τα Μέσα Ενημέρωσης, τόσο της Ιταλίας, όσο και των ΗΠΑ, ο Μπενεντέτο πρόκειται να κρατήσει τον Βιτσέντζο Μοντέλα στον πάγκο της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ κινείται ήδη για την απόκτηση νέου τεχνικού διευθυντή, με τους Φράνκο Μπαλντίνι και Βάλτερ Σαμπαντίνι να είναι οι επικρατέστεροι.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x