Stoiximan Super League

Όλα για όλα στην Ξάνθη

Την πέμπτη συνεχή νίκη του στο πρωτάθλημα, που αν συνδυαστεί με στραβοπάτημα του Ολυμπιακού Βόλου απέναντι στον Παναθηναϊκό στον Πανθεσσαλικό ή ήττα του ΠΑΟΚ από την Κέρκυρα στην Τούμπα θα του χαρίσει την πρόκριση στα πλέι οφ έχει ως στόχο ο Άρης στην αναμέτρηση της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Την πέμπτη συνεχή νίκη του στο πρωτάθλημα, που αν συνδυαστεί με στραβοπάτημα του Ολυμπιακού Βόλου απέναντι στον Παναθηναϊκό στον Πανθεσσαλικό ή ήττα του ΠΑΟΚ από την Κέρκυρα στην Τούμπα θα του χαρίσει την πρόκριση στα πλέι οφ έχει ως στόχο ο Άρης στην αναμέτρηση της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια (19:00, ΕΤ3).

Η προετοιμασία για τον αγώνα ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, αλλά ήδη ο Σάκης Τσιώλης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Εκτός πλάνων του Καρδιτσιώτη προπονητή βρίσκονται οι τιμωρημένοι Τόχα και Φατί, αλλά και οι τραυματίες Σηφάκης, Πρίττας, Αγτζίδης και Μπουγαίδης, όπως και για λόγους τακτικής οι Οικονομόπουλος, Κατίδης και Αγγελούδης. Φυσικά παρελθόν αποτελεί ήδη ο Σέρχιο Κόκε, που βρίσκεται στο Χιούστον και τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Χουάνμα, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Μενδρινός, Νέτο, Σακάτα, Μίσελ, Τσέζαρεκ, Κουλουχέρης, Οριόλ, Ντανίλο, Καζναφέρης, Πορτίγια, Μπομπαντίγια, Παπαζαχαρίας, Αραβίδης, Τσεζνάουσκις και Καστίγιο.

Στο πλευρό του Άρη θα βρίσκονται 1.250 φίλοι του, αφού δεν ήταν δυνατό να εξασφαλιστεί μεγαλύτερος αριθμός εισιτηρίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x