Ελλάδα

«Άστραψαν και βρόντηξαν» Κορωνιός και Αλεξανδρής

Για διαφορετικούς λόγους, οι προπονητές του Αμαρουσίου και της ΑΕΚ «άστραψαν και βρόντηξαν» στην συνέντευξη Τύπου. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στάθηκε στις φήμες και τα σενάρια της προηγούμενης εβδομάδας και εξέφρασε την ντροπή του για το άθλημα όταν εξελίσσεται τέτοιου είδους παρασκήνιο. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Άγγελου Κορωνιού ο οποίος άφησε αρκετά υπονοούμενα για παρασκηνιακά παιχνίδια.

Για διαφορετικούς λόγους, οι προπονητές του Αμαρουσίου και της ΑΕΚ «άστραψαν και βρόντηξαν» στην συνέντευξη Τύπου. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στάθηκε στις φήμες και τα σενάρια της προηγούμενης εβδομάδας και εξέφρασε την ντροπή του για το άθλημα όταν εξελίσσεται τέτοιου είδους παρασκήνιο. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Άγγελου Κορωνιού ο οποίος άφησε αρκετά υπονοούμενα για παρασκηνιακά παιχνίδια.

Ο τεχνικός του Αμαρουσίου αν και ήταν ικανοποιημένος από την νίκη της ομάδας του, είπε βαριές κουβέντες όσον αφορά τις φήμες περί «περίεργων» τηλεφωνημάτων που δέχθηκε τις προηγούμενες ημέρες ενώ εξέφρασε και την στεναχώρια του για την κρίσιμη βαθμολογική κατάσταση που βρίσκεται η «Ένωση».

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής:

«Στεναχωριόμαστε όλοι για την ΑΕΚ. Την υπηρέτησα για λίγο. Είπα την άποψή μου και όμως ένας συνάδελφός σας μου έκανε ολόκληρο άρθρο. Δεν θα σταθώ στην άλλη ομάδα. Έχω μια ιστορία στο χώρο και δεν θέλω κανένας να πει κάτι. Κάποια στιγμή ήμουν στον ΠΑΟΚ και παίζαμε στη Δράμα που είναι κατά το ήμισυ η ιδιαίτερη πατρίδα μου, την κερδίσαμε και τη ρίξαμε κατηγορία. Πού θέλετε να σας ορκιστώ τώρα για το ότι δεν δέχθηκα ούτε ένα τηλέφωνο τις προηγούμενες ημέρες; Στο παιδί μου; Στην εγγονή μου; Που; Κανένας δεν πήρε να μου πει μια λέξη. Αναμασώντας το παρασκήνιο κάνουμε κακό στο μπάσκετ . Γαμώ το άθλημα που κάνουμε, δηλαδή. Ντρέπομαι.

Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Αύριο συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα. Κάναμε μια εξαιρετική πορεία. Κάναμε μια φυσιολογική κοιλιά και κινδυνεύουμε να μην βγούμε ούτε έκτοι. Αγαπώ τον Άγγελο (σ.σ. Κορωνιό) από τότε που ήμουν στο παιδικό του Άρη και μας κέρδισε στην Καρδίτσα. Θέλω μια συμβουλή να του δώσω επειδή τον αγαπώ. Να μην μιλά με υπονοούμενα. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ΑΕΚ. Αν σας ικανοποιεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ, τι να πω…».

Δηλώσεις έκανε και ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο οποίος επισήμανε: «Ήταν ένα πολύ ιδιόμορφο παιχνίδι. Παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα που δυστυχώς βρίσκεται σε σημείο να παλεύει για την παραμονή της. Επειδή έχουμε δουλέψει στην ΑΕΚ μας στεναχωρεί παραπάνω η κατάσταση της ΑΕΚ. Έχουμε αποδείξει πως χτυπάμε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στους προπονητές, τον γυμναστή, τον φυσιοθεραπευτή και όλα τα παιδιά με τα οποία έχουμε δουλέψει. Έχουμε στόχο την έκτη θέση, δεν πάμε διακοπές, όπως ένας συμπαίκτης μας (σ.σ. τον Κλεμέντε). Θέλουμε να κερδίσουμε το Περιστέρι για να πετύχουμε το στόχο μας».

Από την μεριά του, Άγγελος Κορωνιός έριξε όλη την ευθύνη για την ήττα αλλά και την συνολική απόδοση της ομάδας στους παίκτες και έκανε λόγο για πράγματα που γίνονται παρασκηνιακά χωρίς όμως να κατονομάσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Κορωνιός:

«Δεν μπορώ να καθίσω να αναλύσω το σημερινό ματς. Ήμασταν απαράδεκτοι σαν ομάδα. Από τη στιγμή που οι παίκτες μου δεν έχουν τον εγωισμό και το φιλότιμο. Κάποιοι δεν πρέπει να φορούν τη φανέλα της ΑΕΚ. Δεν έχουν καταλάβει ποια φανέλα φορούν. Πρώτη φορά βλέπω να παίζεις με την πλάτη στον τοίχο και να θες να κερδίσεις. Δεν μπορώ πλέον να μιλήσω ούτε για το παρασκήνιο. Δεν ήθελα να φτάσουμε στο σημείο να έχουν άλλοι την τύχη μας στα δικά τους χέρια. Αυτό δεν ήθελα με τίποτα. Θέλαμε πάση θυσία μια εκτός έδρας νίκη αλλά με τέτοια εικόνα δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν. Πρέπει εγώ να μπω μπροστά για να πω πράγματα που όλοι ξέρετε. Λες και δεν ξέρετε τι γίνεται όλη την εβδομάδα… Άμα εσείς κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας τι να πω…».

Από την πλευρά των παικτών, ο Άκης Καλλινικίδης αρκέστηκε να δώσει συγχαρητήρια στο Μαρούσι για την επιτυχία του ενώ αναφορικά με όσα είπε ο προπονητής του, τόνισε: «Φταίνε πολλά. Σε ό,τι αφορά το σημερινό παιχνίδι, Σε πολλά από όσα σας είπε ο κόουτς είχε δίκιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x