Ελλάδα

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια σε παίκτες και διοίκηση»

Τα συγχαρητήρια του στους παίκτες του Ίκαρου Καλλιθέας αλλά και στη διοίκηση έδωσε ο τεχνικός της ομάδας, Άρης Λυκογιάννης, μετά τη νίκη επί του Ηρακλή καθώς οι νεοφώτιστοι πέτυχαν το στόχο που είχαν θέσει στην αρχή της χρονιάς, δηλαδή την παραμονή. Τα καλύτερα είχε να πει και για τους δικούς του παίκτες ο προπονητής του «Γηραιού», Κρις Χουγκάζ.

Τα συγχαρητήρια του στους παίκτες του Ίκαρου Καλλιθέας αλλά και στη διοίκηση έδωσε ο τεχνικός της ομάδας, Άρης Λυκογιάννης, μετά τη νίκη επί του Ηρακλή καθώς οι νεοφώτιστοι πέτυχαν το στόχο που είχαν θέσει στην αρχή της χρονιάς, δηλαδή την παραμονή.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Κλείνουμε μία σεζόν στο γήπεδο μας ολοκληρώνοντας ένα βασικό στόχο που είχαμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τη διοίκηση. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου», είπε ο κ. Λυκογιάννης και συνέχισε:

«Γνωρίζαμε τα προβλήματα του Ηρακλή, όμως ξέραμε ότι μετά την έλευση του Κρις παλεύουν όλα τα παιχνίδια. Εμείς στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν πολύ άστοχοι, όμως ήμασταν συνεπής στο αμυντικό κομμάτι στο δεύτερο ημίχρονο».

Ο Σωτήρης Κατούφας, σχολίασε εκ μέρους των παικτών του Ίκαρου:

«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή αν και αδιάφορος έπαιξε καλά. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές για παραμονή. Συγχαρητήρια και στη διοίκηση. Ευχαριστώ το κόσμος που ήρθε να μας δει».

Τα καλύτερα είχε να πει και για τους δικούς του παίκτες ο προπονητής του «Γηραιού», Κρις Χουγκάζ.

«Θα ήθελα να πω ένα μπράβο στον Ίκαρο για την νίκη αλλά και για την παραμονή την οποία δικαιούται», σχολίασε ο τεχνικός των «κυανόλευκων» και πρόσθεσε: «Αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες μου που σαν παλικάρια παίζουν για τον Ηρακλή. Τα παιδιά βγάζουν έναν ηρωισμό. Από την πρώτη μέρα που ήρθα ο στόχος ήταν να γίνουμε ομάδα».

Από την πλευρά του ο Βλάνταν Πέτροβιτς είπε για το ματς:

«Συγχαρητήρια στον Ίκαρο. Όλοι ξέρουν τι κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή. Παίξαμε καλά και δείξαμε χαρακτήρα. Παρά τα προβλήματα δείχνουμε ότι η βαθμολογία δεν δείχνει τι πραγματικά αξίζαμε. Έπρεπε να μείνουμε. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που έμειναν μέχρι τέλους αλλά και στον κόουτς που έκανε μεγάλη προσπάθεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x