Stoiximan Super League

Live: ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 2-0 (Τελικό)

Ποιος θα το περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ (τουλάχιστον βαθμολογικά) θα λυπόταν με τη… λύπη του Άρη! Ο «δικέφαλος του Βορρά» καθάρισε εύκολα την Κέρκυρα (2-0) και -αν ο «αιώνιος» δεν έχανε μέσα από τα χέρια του τη θέση στα πλέι-οφ (λόγω της νίκης του Βόλου), θα έμπαινε με έναν -και όχι με κανέναν, όπως τώρα, πόντο σε αυτά! «Σβηστή» νίκη στην άδεια Τούμπα, με τους Ίβιτς, Αθανασιάδη να σκοράρουν και τους Λίνο (χαμένο πέναλτι), Γκαρσία (δοκάρι) να χάνουν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Ποιος θα το περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ (τουλάχιστον βαθμολογικά) θα λυπόταν με τη… λύπη του Άρη!

Ο «δικέφαλος του Βορρά» καθάρισε εύκολα την Κέρκυρα (2-0) και -αν ο «αιώνιος» δεν έχανε μέσα από τα χέρια του τη θέση στα πλέι-οφ (λόγω της νίκης του Βόλου), θα έμπαινε με έναν -και όχι με κανέναν, όπως τώρα, πόντο σε αυτά!

«Σβηστή» νίκη στην άδεια Τούμπα, με τους Ίβιτς, Αθανασιάδη να σκοράρουν και τους Λίνο (χαμένο πέναλτι), Γκαρσία (δοκάρι) να χάνουν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.



90'+3': Λήξη του αγώνα

83' - Αλλαγή για την Κέρκυρα: Στη θέση του Γιάντση μπαίνει ο Μάμαλος.

81' - Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Ο Μπαλάφας αντικαθιστά τον Μαλεζά.

77' - Αλλαγή για την Κέρκυρα: Στη θέση του Φλαβίνιο ο Βιόπουλος.

76' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!: Μετά από φαλτσαριστή εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία από δεξιά, η μπάλα περνάει απ' όλους στη μικρή περιοχή και ο Αθανασιάδης -που τη βρίσκει "στο πιάτο"- τη σπρώχνει από κοντά στα δίχτυα!

75': Ο Ελ Ζαρ πιάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και αναγκάζει τον Κωνσταντόπουλο να πέσει στην αριστερή του γωνία και να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ!

68' - Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Στη θέση του Σαλπιγγίδη περνάει ο Αθανασιάδης.

67': Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Μετά από γύρισμα του Έτο από δεξιά και ωραίο στρώσιμο του Ίβιτς, ο Βιεϊρίνια σουτάρει αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή, αλλά στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ!

66': Ο Ελ Ζαρ μπήκε ωραία από δεξιά και έπιασε το δυνατό σουτ από διαγώνια θέση, αλλά ο Κωνσταντόπουλος έπεσε και απομάκρυνε την μπάλα.

62' - Αλλαγή για την Κέρκυρα: Ο Δεινόπαπας αντικαθιστά τον Ιωάννου.

61': Πεσμένος ο ρυθμός του αγώνα στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα να μην έχει σημειωθεί ακόμα κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες.

53' Επικίνδυνη σέντρα του Φλαβίνιο, διώχνει ο Χαλκιάς -πριν ο Ιωάννου γίνει επικίνδυνος.

46': Έναρξη του β' μέρους

45'+1': Λήξη του ημιχρόνου

42': Τεράστια ευκαιρία για την Κέρκυρα! Μετά από παράλληλη μπαλιά από αριστερά (και αφότου η μπάλα πέρασε απ' όλους) ο Φλαβίνιο βρίσκεται μόνος με την εστία, αλλά ΚΑΙ το πρώτο πλασέ ΚΑΙ η προβολή στην επαναφορά αποκρούονται σωτήρια από τους Βιεϊρίνια και Τσιρίλο αντίστοιχα!

33' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!: Ο Πάμπλο Γκαρσία εκτελεί "πονηρά" ένα φάουλ από πλάγια θέση και δεξιά, αλλά ο Κωνσταντόπουλος -με τη βοήθεια και του αριστερού δοκαριού του- καταφέρνει να αποκρούσει!

20': Ευκαιρία για την Κέρκυρα! Μετά από εκτέλεση κόρνερ και κόντρες στην περιοχή, η μπάλα στρώνεται στον Ιωάννου, αλλά το δυνατό σουτ που κάνει από το δεύτερο δοκάρι φεύγει ψηλά άουτ!

13' - ΑΣΤΟΧΕΙ Ο ΛΙΝΟ!: Ο Βραζιλιάνος αναλαμβάνει την εκτέλεση, αλλά το δυνατό σουτ που επιχειρεί από τη βούλα φεύγει άουτ!

12' - ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Βιεϊρίνια μπαίνει στην περιοχή και ο Παρασκευαΐδης -στην προσπάθεια του να τον ανακόψει- τον ανατρέπει.

9' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!: Μετά από κούρσα και ωραία σέντρα του Έτο από δεξιά, ο Ίβιτς πλασάρει στην κίνηση μέσα από την περιοχή και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

1': Έναρξη του αγώνα



ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζάς (81' Μπαλάφας), Έτο, Τσουκαλάς, Πάμπλο Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Ελ Ζαρ, Σαλπιγγίδης (68' Αθανασιάδης)

Στον πάγκο: Κρέσιτς, Βιτόλο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Αρίας

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Μίχος, Φλαβίνιο (77' Βιόπουλος), Γιάντσης (83' Μάμαλος), Λαμπρόπουλος, Παρασκευαΐδης, Ρίκκα, Χαμπλ, Μονιάκης, Μακρυδημήτρης, Ιωάννου (62' Δεινόπαπας)

Στον πάγκο: Σιαραβάς, Βενέτης, Καλαντζής, Κοντοδήμος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπιτσίδης (Θράκης), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα



Κάτι… λιγότερο από μισή ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη οι Κέρκυρα. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, οι «Φαίακες» θα παραταχθούν (για διαφορετικούς λόγους) με δέκα απουσίες στην Τούμπα.

Ενώ, λοιπόν, ο Μάκης Χάβος θα στερηθεί μόνο τον τιμωρημένο Κοντρέρας και τον ανέτοιμο Σαβίνι, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Γκουστάβο, τους τραυματίες Μαζνόφ, Τσίγκα και Δ. Ιωάννου, αλλά και τους Επστάιν, Μακρή, Γραμμόζη, Μαϊστόροβιτς, Αποστολίδη και Βλάχο, που επίσης έμειναν στην Κέρκυρα.

Ένας πόντος στο σημερινό παιχνίδι είναι αρκετός για τον ΠΑΟΚ, ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων. Αν, μάλιστα, νικήσει -και την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός Βόλου ΔΕΝ καταφέρει το ίδιο απέναντι στον Παναθηναϊκό- ο «δικέφαλος του Βορρά» θα μπει και με έναν πόντο στους αγώνες κατάταξης.

Μεγάλη νίκη είχε πανηγυρίσει στον παιχνίδι του πρώτου γύρου η Κέρκυρα. Οι «Φαίακες» προηγήθηκαν νωρίς με τον Ιωάννου στο 6’ και παρόλο που ο Αθανασιάδης ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Αθανασιάδη, ο Ιεροκλής Στολτίδης έδωσε τελικά (49’) το σημαντικό τρίποντο στους γηπεδούχους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x