Stoiximan Super League

Έτσι γιορτάζει ο Πειραιάς!

Με θέαμα, γκολ και ρεκόρ! Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του φετινού τίτλου (6-0 τη Λάρισα), τίμησε τον Αντώνη Νικοπολίδη (στο φινάλε της καριέρας του) και τελείωσε το πρωτάθλημα μόνο με νίκες στο Καραϊσκάκη! Υπέροχα γκολ από Φουστέρ (15’, 17), Τζεμπούρ (8’), Μέλμπεργκ (62’), Πάντελιτς (65’) και Φετφατζίδη (76’).

Με θέαμα, γκολ και ρεκόρ!

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του φετινού τίτλου (6-0 τη Λάρισα), τίμησε τον Αντώνη Νικοπολίδη (στο φινάλε της καριέρας του) και τελείωσε το πρωτάθλημα μόνο με νίκες στο Καραϊσκάκη! Υπέροχα γκολ από Φουστέρ (15’, 17), Τζεμπούρ (8’), Μέλμπεργκ (62’), Πάντελιτς (65’) και Φετφατζίδη (76’).

Μαγική εμφάνιση από τους «ερυθρόλευκους» και συγκινητικό «αντίο» στον Νικοπολίδη. Ένα κουβάρι έγιναν οι παίκτες κατά τη διάρκεια της αλλαγής του βετεράνου (πλέον) πορτιέρο, ο οποίος αποχώρησε βουρκωμένος, με τον κόσμο να τον ανταμείβει με ένα θερμό χειροκρότημα.

* Αγωνία για τον Ριέρα- χτύπησε στο δεξί γόνατο.



Ούτε που το πήραν… χ-Αμπάρη!

Όχι μια, ούτε δύο αλλά τρεις φορές μάζεψε ο Αμπάρης την μπάλα από τα δίχτυα του, με την ΑΕΛ να μοιάζει αδύνατο να κοντράρει τον αφηνιασμένο Ολυμπιακό! Ένα ερυθρόλευκης αποχρώσεως εικοσάλεπτο φωτιά, διατήρησε σε… οργασμό την εξέδρα, σε συνέχεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Με τους αμυντικούς των «βυσσινί» να γίνονται παιχνιδάκι στα χέρια των παικτών του Βαλβέρδε, το κοντέρ ήδη από το 17’ έγραφε 3-0!

Ο Ριέρα σαν ταύρος σε… υαλοπωλείο χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει έφυγε «σφαίρα» από δεξιά, έκανε εκπληκτική σέντρα με το αντίθετο πόδι (το καλό του δηλαδή) και ο επερχόμενος Τζεμπούρ με κεφαλιά - ψαράκι μέσα από την μικρή περιοχή έφτασε τα 12 γκολ! Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Φουστέρ. Ο Ισπανός υποδέχτηκε άριστα το παράλληλο γύρισμα του Μανιάτη και με κοντινή προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό όμως ήταν ένα πολύ μικρό δείγμα της κλάσης του. Το καλύτερο το φύλαγε για λίγο αργότερα. Από κόρνερ του Ιμπαγάσα, έκανε υποδειγματικό κοντρόλ και με ένα άπιαστο σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Αμπάρη!

Χωρίς οίκτο!

Όποιος περίμενε ότι ο Ολυμπιακός θα πατήσει φρένο στο δεύτερο ημίχρονο, υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο… Όχι απλώς δεν έδειξε οίκτο, αλλά κέρασε άλλα τρία… πικρά ποτήρια στους υποβιβασμένους φιλοξενούμενους. Το δοκάρι στο τεχνικό σουτ του Φετφατζίδη προϊδέασε τι ακολουθήσει… Ο Μανιάτης ντύθηκε ξανά δημιουργός, γέμισε στην περιοχή και ο Μέλμπεργκ με κεφαλιά-ψαράκι πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ό,τι πέτυχε και ο Πάντελιτς λίγο αργότερα. Ο Σέρβος εκμεταλλεύτηκε μια κακή εκτίμηση του Αμπάρη και πλάσαρε σε κενή εστία. Το γκολ του Φετφατζίδη ήρθε απλώς να επισφραγίσει την φοβερή εμφάνιση των Πειραιωτών.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης (69' Μέγερι), Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ (64' Πάντελιτς), Μιραλάς, Μπράβο, Φουστέρ, Α. Παπαδόπουλος, Ριέρα (37' λ.τ. Φετφατζίδης)

Στον πάγκο: Ζαϊρί, Χολέμπας, Ρόμενταλ, Μοϊσές.

ΛΑΡΙΣΑ (Νίκος Κωστένογλου): Αμπάρης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (46' Μελίσσης), Ταλ, Κουζέν, Αμπουμπακάρι, Μετίν, Πανκράτ, Ρέντζας, Πλιάγκας (46' Βελάσκο), Κατσιαρός.

Στον πάγκο: Τσοντοφάλσκι, Βούζας, Καρανίκας, Κολοβέτσιος, Σιατραβάνης.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Κουρομπύλια (Καρδίτσας)
Γήπεδο: Καραϊσκάκη










Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x