Stoiximan Super League

Αποχαιρέτησε με διασυρμό!

Μια κακή χρονιά, που οδήγησε στη Football League, ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για τον Πανσερραϊκό, ο oποίος δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στις ορέξεις του Εργοτέλη και υπέκυψε γνωρίζοντας την ήττα, με σκορ 4-0!

Μια κακή χρονιά, που οδήγησε στη Football League, ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για τον Πανσερραϊκό, ο oποίος δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στις ορέξεις του Εργοτέλη και υπέκυψε γνωρίζοντας την ήττα, με σκορ 4-0!



Απαλλαγμένος από το άγχος της παραμονής, ο Εργοτέλης θέλησε να παρουσιάσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και να κλείσει με νίκη τη σεζόν. Ο Νίκος Καραγεωργίου παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3 και με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς. Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους. Στο 5ο λεπτό ο Μπούντιμιρ μπήκε στην περιοχή, σούταρε, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βερπακόφσκις δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα και να κάνει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και από το 20ό λεπτό και μετά ισορρόπησαν. Σε εκείνο το χρονικό σημείο είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή, με τον Σουμπίνιο να σουτάρει μέσα από την περιοχή και την μπάλα να μην βρίσκει στόχο.

Το επόμενο δεκάλεπτο δεν είχε κάτι αξιόλογο πέρα από δύο κίτρινες κάρτες, μία για κάθε ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ανεβάζουν και πάλι την απόδοσή τους και στο 31ο λεπτό έβαλαν γερές βάσεις για να πάρουν τη νίκη. Ο Βίσιο εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα και με ωραία μπαλιά βρήκε τον Ορφανό, ο οποίος αμαρκάριστος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά

Και το δεύτερο μέρος δεν είχε μεγάλες διαφορές! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν, χωρίς αποτέλεσμα αφού η καλύτερη στιγμή τους στο 48΄δεν βρήκε δίχτυα αλλά σταμάτησε στο δοκάρι. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πέτυχε ακόμη δύο τέρματα. Στο 73΄ο Μπουντιμίρ με ωραία ατομική ενέργεια ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 ο Καρέλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Δείτε το φιλμ του αγώνα



Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Βαλσαμάκης, Τριανταφύλλου, Ντιόγκο, Κάστρο (46΄Γεωργιάδης), Σίντιτς, Κέρλα, Βοσκόπουλος, Σουμπίνιο, Νταλέ (75΄Βρούτσινα), Μπέλιτς (62΄Λεοζίνιο), Πάρκερ

Στον πάγκο: Ράντμαν, Κις, Σιδηρόπουλος, Μάρκοβιτς

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Αθανασίου, Χίμπλινγκερ, Μπούντιμιρ, Γιαλούσης (66΄Ρουμπάκης), Μπέτο, Βίσιο, Χαντί(68΄Καρέλης), Σασιασβίλι, Κυριακίδης, Ορφανός, Βερπακόφσκις (77΄ Χρυσοφάκης)

Στον πάγκο: Καβουσάκης, Λεάλ, Κανδηλάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)

ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Καστοριάς), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Σερρών

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x