Stoiximan Super League

Σκοτώθηκε ο Αντεφέμι

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι. Ο μέσος της SKODA Ξάνθης σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα στην Εγνατία Οδό. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο 26χρονος πήγαινε στη Θεσσαλονίκη για να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον γάμο του.

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι. Ο μέσος της SKODA Ξάνθης σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα στην Εγνατία Οδό. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο 26χρονος πήγαινε στη Θεσσαλονίκη για να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον γάμο του.

Το μοιραίο για τον άτυχο άσο, επήλθε στην περιοχή της Καβάλας όταν σε ένα σημείο του οδοστρώματος με αρκετές στροφές έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να γίνει το δυστύχημα και να κοπεί το "νήμα" της ζωής του.

Ο Αντεφέμι είχε έρθει στην Ελλάδα, για λογαριασμό της SKODA Ξάνθης το 2010, με τη φανέλα της οποίας πρόλαβε να αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια και να σκοράρει 2 φορές. Πριν την ακριτική ομάδα, ο διεθνής χαφ αγωνιζόταν στη γαλλική Μπουλόν, ενώ είχε περάσει και από τις Άλταχ, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Χάποελ Μπνέι Λοντ, Χακόα Ραμάτ Γκαν, Χάποελ Τελ Αβίν, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Ντέλτα Γιουνάιτεντ και Μπέντελ Ινσούρανς.

Με την εθνική Νιγηρίας ήταν τρεις φορές διεθνής, ενώ είχε πέντε συμμετοχές και ένα γκολ με την Κ-23 και άλλες πέντε και ένα γκολ με την Κ-20.

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλληπητήριά της για τον τραγικό θάνατο του Ολουμπάγιο Αντεφέμι, εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Ολουμπάγιο Αντεφέμι και την ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, για τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή σε αυτοκινητικό δυστύχημα σήμερα το πρωί», αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι ανακοινώσεις των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Ολουμπάγιο Αντεφέμι που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία οδό σήμερα το πρωί. Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής έχασε την ζωή του σε ηλικία 26 ετών και σκόρπισε την θλίψη σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».

«Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Πανιώνιος εκφράζουν την οδύνη τους για τον ξαφνικό χαμό του Ολουμπάγιο Αντεφέμι, σήμερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για την απώλειά τους».

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει την οδύνη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ολουμπάγιο Αντεφέμι και στην ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, για τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή σήμερα το πρωί».

«Σύσσωμη η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Olubayo Adefemi και την ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, για τον τραγικό και πρόωρο χαμό του ποδοσφαιριστή σε αυτοκινητικό δυστύχημα σήμερα το πρωί».

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του διεθνούς Νιγηριανού ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, Ολουμπάγιο Αντεφέμι, σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα το πρωί. Σύσσωμοι, τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και η ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια, εκφράζουν τα θερμότερα των συλλυπητηρίων τους στην οικογένειά του και τους οικείους του, αλλά και στην ΠΑΕ SKODA Ξάνθη».

«H ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Ολουμπάγιο Αντεφέμι, καθώς και στην ΠΑΕ SKODA Ξάνθη για τον αδόκητο χαμό του σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ κατευθυνόταν στη Θεσσαλονίκη για να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το γάμο του. Η απώλεια του προκάλεσε λύπη και θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

«Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Ολουμπάγιο Αντεφέμι και διαβιβάζουν σε ολόκληρη την οικογένεια της ομάδας της Ξάνθης και στους οικείους του ποδοσφαιριστή τα θερμά τους συλλυπητήρια».

«Η ΠΑΕ Ηρακλής εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της για τον αδόκητο, όσο και τραγικό, χαμό του ποδοσφαιριστή της Ξάνθης, Ολουμπάγιο Αντεφέμι. Η τραγική είδηση μας συγκλόνισε, όπως και τους φιλάθλους όλης της χώρας. Ένα μεγάλο 'κρίμα' είναι αυτό, που εκφράζει τα συναισθήματά μας για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου και αθλητή».


Δείτε τα γκολ του Ολουμπάγιο Αντεφέμι στη φετινή Σούπερ Λίγκα:




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x