Stoiximan Super League

«Κυανέρυθρη»… σούμα

Ώρα για απολογισμό και… προγραμματισμό! Η χρονιά ολοκληρώθηκε, με τον Πανιώνιο να πετυχαίνει το στόχο της παραμονής, ωστόσο, τα θέματα που έχουν να διευθετήσουν οι ιθύνοντες, είναι πολλά. Την Μεγάλη Τετάρτη (20/4), ο Τάκης Λεμονής θα κάνει τον απολογισμό της σεζόν, σε συνέντευξη Τύπου, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να συναντηθεί με τον Γεράσιμο Βεντούρη, για το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Καμία ανησυχία για την αδειοδότηση, καταγγελία στην ΕΠΟ του Βαρό, για ανάρμοστη συμπεριφορά!

Ώρα για απολογισμό και… προγραμματισμό!

Η χρονιά ολοκληρώθηκε, με τον Πανιώνιο να πετυχαίνει το στόχο της παραμονής, ωστόσο, τα θέματα που έχουν να διευθετήσουν οι ιθύνοντες, είναι πολλά.

Την Μεγάλη Τετάρτη (20/4), ο Τάκης Λεμονής θα κάνει τον απολογισμό της σεζόν, σε συνέντευξη Τύπου, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να συναντηθεί με τον Γεράσιμο Βεντούρη, για το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Καμία ανησυχία για την αδειοδότηση, καταγγελία στην ΕΠΟ του Βαρό, για ανάρμοστη συμπεριφορά!

Η σεζόν, λοιπόν, τελείωσε για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, που εξασφάλισε την παραμονή της στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, έστω και με… μπόλικο άγχος.

Η ήττα στην Τρίπολη (3-1) δεν είχε και πολύ σημασία, πέρα από το γόητρο, καθώς οι «κυανέρυθροι» ήθελαν να τερματίσουν στην 9η και όχι στη 10η θέση, αλλά… δεν τα 'βαψαν και μαύρα κιόλας.

Στη μεθαυριανή συνέντευξη Τύπου, ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να αναφερθεί στην πορεία του «ιστορικού» το εξάμηνο που εκείνος κάθισε στον πάγκο του και στην προσπάθεια που έγινε για να… γλιτώσει, τελικά, η ομάδα τον υποβιβασμό.

Δεν αποκλείεται, όμως, να ανοίξει και τα χαρτιά του για την επόμενη περίοδο…

Μετά το Πάσχα, άλλωστε, ο 50χρονος κόουτς αναμένεται να συναντηθεί με τον Γεράσιμο Βεντούρη, προκειμένου να γίνει μία πρώτη συζήτηση αναφορικά με τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, με κεντρικό θέμα την αποφυγή των φετινών λαθών (στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος…), που έφεραν τον Πανιώνιο, μέχρι και την τελευταία στιγμή, να παλεύει για τη σωτηρία.

Επιθυμία του κ. Βεντούρη, εξάλλου, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες στο www.sport-fm.gr, είναι να βρεθεί η… μόντα και να ανανεώσει ο Λεμονής, ώστε να υπάρξει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο.

Πέρα από τον προγραμματισμό της νέας σεζόν και την αυτοκριτική αυτής που τελείωσε, οι άνθρωποι του Πανιωνίου έχουν με… χίλια δύο θέματα να ασχοληθούν.

Και αυτό που προέχει, φυσικά, είναι το θέμα της αδειοδότησης… Η υπόθεση εκδικάζεται αύριο (19/4) και από την κυανέρυθρη ΠΑΕ δεν εκφράζεται καμία ανησυχία, αλλά, αντίθετα, αρκετή σιγουριά.

Άλλο ένα θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίας μέρες, είναι αυτό του Σεντρίκ Βαρό. Ο Γάλλος αμυντικός… τρέχει τον Πανιώνιο στη FIFA, υποστηρίζοντας ότι στο ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει -επί προεδρίας Γιώργου Κιντή- θα πρέπει να λάβει ένα ποσό της τάξεως των 120.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ, όμως, περνά στην… αντεπίθεση, καθώς θα καταγγείλει στην ΕΠΟ τον παίκτη για ανάρμοστη συμπεριφορά, ζητώντας, μάλιστα, να του επιβληθεί το ανώτατο πρόστιμο που προβλέπεται (το 15% του συμβολαίου του)!

Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν ζητήσει από τον παίκτη να προσκομίσει το ιδιωτικό συμφωνητικό, αλλά ο Βαρό έχει στείλει ένα χαρτί το οποίο δεν έχει καμία υπογραφή…

Και τέλος, από τα πρώτα ζητήματα που αναμένεται (και πρέπει…) να ξεκαθαρίσουν είναι και αυτά των συμβολαίων που λήγουν και πιο συγκεκριμένα των Γιάννη Κοντοέ, Φανούρη Γουνδουλάκη και Μάρκους Γιόνσον.

- Όσον αφορά το πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας, οι παίκτες του Πανιωνίου θα προπονηθούν τη Μεγάλη Δευτέρα στο Κορωπί και στη συνέχεια θα μείνουν ελεύθεροι για να περάσουν το Πάσχα με τις οικογένειές τους, μέχρι και την Τετάρτη 27 Απριλίου. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν και πάλι την Πέμπτη 28 Απριλίου.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x