Ελλάδα

Γκαγκαλούδης: «Δεν φταίμε εμείς αν πέσουν…»

Το Μαρούσι και οι παίκτες του αγωνίστηκαν σε όλη τη σεζόν και κόντρα στην ΑΕΚ για την υστεροφημία τους, όπως δήλωσε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο 33χρονος γκαρντ μίλησε για τις απειλές που δέχτηκε από οπαδούς της «Ένωσης», ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για την τελευταία αγωνιστική. «Μέχρι το 2.500 έχουμε χρόνο», απάντησε στο ερώτημα αν πιστεύει πως ο Ολυμπιακός μπορεί να σταματήσει την κυριαρχία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Το Μαρούσι και οι παίκτες του αγωνίστηκαν σε όλη τη σεζόν και κόντρα στην ΑΕΚ για την υστεροφημία τους, όπως δήλωσε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο 33χρονος γκαρντ μίλησε για τις απειλές που δέχτηκε από οπαδούς της «Ένωσης», ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για την τελευταία αγωνιστική.

«Ήταν ένα ιδιόμορφο ματς, κυρίως λόγω της θέσης της ΑΕΚ. Είναι λυπηρό για αυτή την ομάδα να παίζει στην τελευταία αγωνιστική την ιστορία της. Όμως δεν φταίω εγώ και κανείς άλλος που η ΑΕΚ είναι σε αυτή τη θέση. Αν πέσει η ΑΕΚ ή ο Ηλυσιακός, εκείνοι θα φταίνε. Στο τέλος του ημιχρόνου μας έλεγαν ‘Ξέρουμε πού μένετε, θα σας σκοτώσουμε’. Τους καταλαβαίνω, γιατί κι εγώ υπήρξα οπαδός. Όμως είμαι επαγγελματίας και δεν θέλω κανένας να μιλά για έναν στημένο Γκαγκαλούδη. Προτιμώ να με βρίσουν, παρά να πουν ότι είμαι στημένος. Εμείς παίζαμε για τους εαυτούς μας, για να τερματίσουμε στην τέταρτη θέση», δήλωσε και πρόσθεσε: «Αν παίζαμε στην έδρα της ΑΕΚ, θα χάναμε. Όταν παίζεις με μια ομάδα που καίγεται, κι εσύ είσαι άνετος, πιο πιθανό είναι να χάσεις. Εμείς δεν έχουμε χαριστεί σε κανέναν. Κι εντός έδρας κερδίσαμε τον Ηλυσιακό. Αυτοί που λένε αυτά τα πράγματα πρέπει να ντρέπονται. Εγώ έχω παίξει στην ΑΕΚ και δεν είχα κανέναν λόγο να στηθώ από τον Ηλυσιακό».

Όσο για τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής, είπε: «Έτσι και γίνει η στραβή στον αγώνα της ΑΕΚ, δεν ξέρω πώς θα φύγει ο Πανιώνιος από εκεί. Εύχομαι να τελειώσει το παιχνίδι νορμάλ. Εδώ πήγε να μην τελειώσει το παιχνίδι με το Μαρούσι. Η πρόβλεψή μου είναι ότι ο Κολοσσός το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό θα το παίξει στα ίσα. Όπως και ο Πανιώνιος θα παίξει το ματς στα ίσα με την ΑΕΚ. Υπάρχουν παιδιά που έχουν χρόνια στην πλάτη τους, δεν θα παίξουν την ιστορία και το όνομά τους για ένα χιλιάρικο, που λέει ο λόγος. Δεν είναι εύκολο να πιάσεις μία ολόκληρη ομάδα και να πεις ‘Κάτσε χάσε’.

Επίσης αναφέρθηκε και σε ένα περίεργο περιστατικό της αναμέτρησης, όταν βρέθηκε κοντά στον πάγκο της γραμματείας και ήπιε μια γουλιά από έναν καφέ που βρισκόταν πάνω του. «Ήπια καφέ, αφού τον βρήκα μπροστά μου. Κόντεψα να πάθω τίποτα, αφού ο τύπος έπρεπε να είχε βάλει οκτώ κουταλιές καφέ και καθόλου ζάχαρη κι εγώ τον πίνω με πολύ ζάχαρη».

Ο γκαρντ του Αμαρουσίου έπλεξε το εγκώμιο δύο αφανών ηρώων του φετινού Αμαρουσίου. «Ο γυμναστής μας, ο Γιώργος Βαβέτσης, ανέλαβε μία ομάδα με παίκτες που όλο το καλοκαίρι έπαιζαν ρακέτες και δεν είχαν κάνει προετοιμασία κι έχουμε φτάσει να έχουμε αυτή την εξαιρετική φυσική κατάσταση. Ο φυσιοθεραπευτής μας, ο Γιάννης Μακρογιαννάκης, παρότι είχαμε λίγους τραυματισμούς, έχει καταφέρει να τους ξεπερνάμε πολύ γρήγορα. Γι’ αυτό τον αποκαλούμε μάγο».

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης δεν έκρυψε ποτέ τα πράσινα αισθήματά του. Ερωτηθείς αν ο Ολυμπιακός μπορεί φέτος να σπάσει την κυριαρχία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, απάντησε: «Σε παρακαλώ, πάλι τα ίδια θα λέμε; Μέχρι το 2.500 έχουμε χρόνο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προβολή που έχει το μπάσκετ. «Με αυτά που συμβαίνουν φέτος, το ποδόσφαιρο έχει γίνει πιο γραφικό από τη Σαντορίνη. Ας ασχοληθεί ο κόσμος λίγο περισσότερο με το μπάσκετ. Αξίζουμε λίγη προσοχή παραπάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x