Αγγλία

«Ο Ζιλέτ νόμιζε πως ο Τζέραρντ ήταν γκέι»

Μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί απλώς υπερβολή, αλλά σίγουρα είναι γαργαλιστικό… Η «Mirror» δημοσιεύει αποσπάσματα του βιβλίου του Μπράιαν Ριντ («44 μήνες με δύο καουμπόηδες»), δημοσιογράφου και φιλάθλου της Λίβερπουλ, για τα έργα και τις ημέρες των Τομ Χικς και Τζορτζ Ζιλέτ στην ηγεσία της ομάδας του μεγάλου λιμανιού. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, ο Ζιλέτ πίστεψε-έστω και για λίγο-πως ο Στίβεν Τζέραρντ είναι γκέι.

Μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί απλώς υπερβολή, αλλά σίγουρα είναι γαργαλιστικό… Η «Mirror» δημοσιεύει αποσπάσματα του βιβλίου του Μπράιαν Ριντ («44 μήνες με δύο καουμπόηδες»), δημοσιογράφου και φιλάθλου της Λίβερπουλ, για τα έργα και τις ημέρες των Τομ Χικς και Τζορτζ Ζιλέτ στην ηγεσία της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, ο Ζιλέτ πίστεψε-έστω και για λίγο-πως ο Στίβεν Τζέραρντ είναι γκέι, καθώς διάβασε στον Τύπο «Gerrard is marrying his long term partner Alex» (μετάφραση: Τζέραρντ και Άλεξ παντρεύονται μετά από αρκετά χρόνια σχέσης). Αμέσως τηλεφώνησε στον συνιδιοκτήτη του, Τομ Χικς, για να του εκφράσει την… ανησυχία πως ο αρχηγός της ομάδας είναι γκέι. Ο τελευταίος, ωστόσο, του εξήγησε πως η λέξη «partner» στα αγγλικά αναφέρεται και σε σύντροφο του έτερου φύλου, αλλά και πως «Alex» είναι ΚΑΙ γυναικείο όνομα!

Παράλληλα, στο ίδιο βιβλίο ο συγγραφέας αναφέρει πως όταν ο Ράφα Μπενίτεθ πίεζε τον Τζορτζ Ζιλέτ να του δώσει χρήματα για μεταγραφές, εκείνος του απαντούσε: «Θα σου δώσω 50 εκατ. λίρες, συν ό,τι πάρουμε από τα ντραφτ», επηρεασμένος από το αμερικανικό σύστημα «κατανομής» των παικτών που αναδεικνύονται από τον κολεγιακό αθλητισμό. Kαι το οποίο φυσικά είναι εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x