Stoiximan Super League

Σοβαρός κίνδυνος για Πανιώνιο, Ηρακλή

Αρνητική είναι η εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδότησης για τον Πανιώνιο, γεγονός που θέτει σε αμφιβολία τη συμμετοχή των Νεοσμυρνιωτών στη Σούπερ Λίγκα της νέας περιόδου. Άγνωστο αν ζητήθηκαν επιπλέον στοιχεία από τη διοίκηση των "κυανέρυθρων", όπως έγινε για την αντίστοιχη του Ηρακλή. Πάντως, δεν θα υπάρξει οριστική απόφαση εντός της ημέρας, αφού όπως προκύπτει από την ΕΠΟ, αυτό θα γίνει την Μ.Τετάρτη και θα αφορά όλες τις ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη αδειοδότηση.

Αρνητική είναι η εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδότησης για τον Πανιώνιο, γεγονός που θέτει σε αμφιβολία τη συμμετοχή των Νεοσμυρνιωτών στη Σούπερ Λίγκα της νέας περιόδου.

Άγνωστο αν ζητήθηκαν επιπλέον στοιχεία από τη διοίκηση των "κυανέρυθρων", όπως έγινε για την αντίστοιχη του Ηρακλή. Πάντως, δεν θα υπάρξει οριστική απόφαση εντός της ημέρας, αφού όπως προκύπτει από την ΕΠΟ, αυτό θα γίνει την Μ.Τετάρτη και θα αφορά όλες τις ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη αδειοδότηση.

Οι έξι σύλλογοι που δεν έχουν πάρει το «Ο.Κ» είναι οι: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός Βόλου, Πανσερραϊκός, Ηρακλής και Πανιώνιος, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρόβλημα εντοπίζεται στις δύο τελευταίες.

Τόσο από την νυν διοίκηση του Πανιωνίου, όσο και από εκπροσώπους της προηγούμενης του κ.Τσακίρη διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όλα είναι τακτοποιημένα.

Σε ότι αφορά τον "Γηραιό", όπως είναι γνωστό, του έχουν ήδη ζητηθεί συμπληρωματικά στοιχεία και διευκρινήσεις, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Τάκη, να εκφράζει την αισιοδοξία του για την έκβαση της υπόθεσης. Αν η Επιτροπή δεν μείνει ικανοποιημένη από τις εξηγήσεις του Ηρακλή, τίθεται σοβαρό θέμα και για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x