Stoiximan Super League

ΠΑΕ Πανιώνιος: «Κανένα απολύτως πρόβλημα»!

Το πρόβλημα με την αδειοδότηση του Πανιωνίου είναι σοβαρότερο απ' ότι, αρχικά, είχε εκτιμηθεί, ωστόσο, από την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ εκφράζεται αισιοδοξία ότι δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Το www.sport-fm.gr αποκαλύπτει γιατί η εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ είναι αρνητική και πως προκύπτει η αισιοδοξία στη Νέα Σμύρνη!

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τους οπαδούς του Πανιωνίου τις τελευταίες μέρες.

Το πρόβλημα με την αδειοδότηση είναι σοβαρότερο απ' ότι, αρχικά, είχε εκτιμηθεί, με τις προβλέψεις να είναι δυσοίωνες για αύριο (20/4), όταν και θα βγει η οριστική απόφαση.

Ωστόσο, από την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ εκφράζεται αισιοδοξία ότι δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Το www.sport-fm.gr αποκαλύπτει γιατί η εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ είναι αρνητική και πως προκύπτει η αισιοδοξία στη Νέα Σμύρνη!

Καταρχήν, πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι, πρόβλημα με την ασφαλιστική ενημερότητα (να είναι πλαστή ή να μην έχει κατατεθεί…), δεν υπάρχει! Οι ιθύνοντες, ως προς αυτό το θέμα, είναι σαφείς. «Ας έρθει όποιος θέλει και έχει την παραμικρή αμφιβολία στη Νέα Σμύρνη να του δείξουμε όσες φορολογικές ενημερότητες θέλει, όχι μόνο για τη φετινή σεζόν, αλλά και για τις προηγούμενες», λένε χαρακτηριστικά!

Ποιο είναι, όμως, το πρόβλημα και η εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδότησης είναι αρνητική;

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr, αυτό επικεντρώνεται σε δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών -κι όχι τεσσάρων- που ακόμα δεν έχουν υπογράψει το σχετικό έγγραφο, που να «λέει» ότι έχουν εξοφληθεί μέχρι τελευταίου… ευρώ.

Τον έναν τον ξέρουμε εδώ και καιρό και είναι ο Κάσπερ Ρίσγκαρντ. Στον Δανό μέσο, με τον οποίο ο Πανιώνιος βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη, οφείλεται ένα ποσό της τάξεως των 40.000 ευρώ. Ένα ποσό… αστείο, με λίγα λόγια. Κύκλοι της «κυανέρηθρης» ΠΑΕ τονίζουν ότι «το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή δεν έχει υπογραφεί από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, επί ιδιοκτησίας του οποίου αποκτήθηκε ο Ρίσγκαρντ κι εφόσον ο σύλλογος βρίσκεται στα δικαστήρια με τον παίκτη, γιατί να του καταβληθεί το ποσό; Εάν η δικαιοσύνη αποφασίσει ότι έχει δίκιο, τότε τα χρήματα θα του καταβληθούν άμεσα»!

Ο δεύτερος, όμως, αποτελεί… έκπληξη, καθώς το όνομά του δεν είχε «παίξει» καθόλου! Αυτός είναι ο Γιούργκεν Μάχο! Ωστόσο, ο Αυστριακός δεν έχει υπογράψει το έγγραφο, όχι γιατί του οφείλονται χρήματα από τον Πανιώνιο (και άρα, είναι… φευγάτος), αλλά γιατί, όπως σημειώνουν οι διοικούντες, «ένας μάνατζερ που είχε του… έφαγε 57.000 ευρώ. Ο Μάχο ζήτησε να μην υπογράψει προς το παρόν. Και τι να του πούμε; Όχι; Στον άνθρωπο που μας κράτησε στην κατηγορία και θα είναι και του χρόνου μαζί μας;».

Σύμφωνα με όσα λένε, λοιπόν, στον Πανιώνιο, ακόμα κι αν η Επιτροπή Αδειοδότησης εμείνει στην απόφασή της και δεν δώσει αύριο άδεια στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, οι «κυανέρυθροι» θα προσφύγουν στο δευτεροβάθμιο όργανο (έχοντας κανονίσει τις οικονομικές τους οφειλές… όποιες κι αν είναι αυτές, τελικά) και θα δικαιωθούν.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x