Stoiximan Super League

Άδεια και… έφυγε για τελικό!

Μπορεί να χρειάστηκε να το πανηγυρίσει σχεδόν σαν… γκολ, αλλά σημασία έχει ότι το πέτυχε. Παρά τις όποιες αμφιβολίες εκφράζονταν, η ΑΕΚ επιβεβαίωσε την αισιοδοξία που υπήρχε στην ΠΑΕ για την εξασφάλιση της αδειοδότησης και (τουλάχιστον προσωρινά) δεν έχει τίποτα άλλο να σκέφτεται, από το Κύπελλο και την επιστροφή στους τίτλους έπειτα από εννέα χρόνια.

Μπορεί να χρειάστηκε να το πανηγυρίσει σχεδόν σαν… γκολ, αλλά σημασία έχει ότι το πέτυχε.

Παρά τις όποιες αμφιβολίες εκφράζονταν, η ΑΕΚ επιβεβαίωσε την αισιοδοξία που υπήρχε στην ΠΑΕ για την εξασφάλιση της αδειοδότησης και (τουλάχιστον προσωρινά) δεν έχει τίποτα άλλο να σκέφτεται, από το Κύπελλο και την επιστροφή στους τίτλους έπειτα από εννέα χρόνια.

Όπως «σφραγίστηκε» και επίσημα τη Μ. Τετάρτη από την ΕΠΟ, η ΑΕΚ θα λάβει κανονικά την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς. Μετέθεσε, δε, το άγχος για τον Ιούνιο, όταν και θα πρέπει να έχουν βρεθεί τα περίπου 6 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για τη δεύτερη φάση -και θα αφορούν τις οφειλές για το 2011.

Όπως και να ‘χει, το σημαντικό -προς το παρόν- για την «Ένωση» είναι ότι ηρεμεί από το μεγαλύτερο «βραχνά» που είχε να αντιμετωπίσει και πάει απερίσπαστη στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Το θετικό, δε, είναι πως -ΚΑΙ στο αγωνιστικό κομμάτι- θα πάει πανέτοιμη στο ματς της χρονιάς (όπως έχει διαμορφωθεί πλέον). Κι αυτό διότι, μετά και την επιστροφή του Έντερ στις προπονήσεις, άπαντες οι «κιτρινόμαυροι» θα είναι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ανδαλουσιανός, εξάλλου (που έχει αναχωρήσει ήδη για την πατρίδα του ενόψει του τριήμερου ρεπό που θα ακολουθήσει από αύριο) σχεδιάζει ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας για τον τελικό, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει 22 «κιτρινόμαυρους» και θα ξεκινήσει μετά την επιστροφή τους στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα.

Λίγο αργότερα από τότε, δε, (πιθανότατα την Τετάρτη) θα είναι και η τελευταία ευκαιρία για όσους από τους φίλους της ΑΕΚ δεν… πρόλαβαν εισιτήριο για τον τελικό. Oι πιέσεις της ΠΑΕ προς ΕΠΟ και Αστυνομία έφεραν αποτέλεσμα και μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε (για την παραχώρηση των… μισών θυρών 33 και 31), περίπου 2.500 «μαγικά χαρτάκια» θα βρεθούν στα ταμεία και θα περιμένουν -σίγουρα όχι… για πολύ- όσους φίλους της «Ένωσης» δεν έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο ΟΑΚΑ στις 30 Απριλίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x