Ελλάδα

Μεταγραφές προανήγγειλε ο Σούμποτιτς

Την απόκτηση δύο νέων παικτών προανήγγειλε ο Λευτέρης Σούμποτιτς αμέσως μετά το παιχνίδι του Άρη με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Ο Ελληνοσλοβένος κόουτς θέλει να ενισχύσει τους «κίτρινους» ενόψει play-offs για αυτό και μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιθανότατα οι Θεσσαλονικείς θα προχωρήσουν σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα. Από την πλευρά του ο κόουτς του Ίκαρου Καλλιθέας, Άρης Λυκογιάννης, απέδωσε την ήττα της ομάδας του στη διαφορά κινήτρου.

Την απόκτηση δύο νέων παικτών προανήγγειλε ο Λευτέρης Σούμποτιτς αμέσως μετά το παιχνίδι του Άρη με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Ο Ελληνοσλοβένος κόουτς θέλει να ενισχύσει τους «κίτρινους» ενόψει play-offs για αυτό και μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιθανότατα οι Θεσσαλονικείς θα προχωρήσουν σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ίκαρο που έμεινε στην κατηγορία γιατί ήταν ο στόχος τους και του εύχομαι καλή συνέχεια. Τους είχα δει και πριν 4 μήνες στο γήπεδο τους και είπα στους παίκτες μου να προσέχουν γιατί είναι μία οργανωμένη ομάδα. Για μας το παιχνίδι ήταν σημαντικό για την εξασφάλιση της τέταρτης θέσης. Έχουμε δυναμική και πείσμα και με την προσθήκη άλλων δύο παικτών θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Πιστεύω ότι σήμερα το βράδυ θα έχουμε μία ανακοίνωση με Αμερικανό ή αύριο το αργότερο και είμαι σίγουρος ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας αισιοδοξώ πως θα πετύχουμε να κλείσουμε και έναν ακόμη παίκτη», είπε ο «Πίξι» και πρόσθεσε αναφορικά με την κατάληψη της τέταρτης θέσης στην κανονική περίοδο:

«Βασικός μου στόχος όταν ήρθα στις 14 Δεκεμβρίου ήταν η τρίτη θέση κάτι που θα μπορούσαμε αν είχαμε μία δύο ακόμη νίκες. Θα το προσπαθήσουμε όμως στα πλέι οφ. Πλέον όμως είμαστε πλήρεις για την άμυνα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η νοοτροπία ότι όταν παίρνουμε μία διαφορά θα πρέπει να την κρατάμε ή να την αυξάνουμε. Η χαλάρωση μας κόστισε με τον Πανιώνιο και παραλίγο εδώ με την ΑΕΚ αλλά σήμερα οι παίκτες μπήκαν αποφασισμένοι και κάνανε την δουλειά όπως έπρεπε».

Ο Δημήτρης Βεργίνης, που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του:

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν αρκετά σημαντικό για μένα γιατί ήταν το πρώτο μου μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχα. Είμαι χαρούμενος αν και είναι περίεργο το συναίσθημα. Δεν είμαι 100% έτοιμος αλλά κάθε μέρα γίνομαι και καλύτερος για να βοηθήσω την ομάδα στα πλέι οφ. Έπρεπε να κερδίσουμε για να πάρουμε την τέταρτη θέση. Μπήκαμε αποφασισμένοι, κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας και φθάσαμε σε μία άνετη νίκη. Πλέον τελείωσε η κανονική περίοδος, έχουμε καιρό να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ και θέλω να πω ότι θέλουμε τον κόσμο μας κοντά μας για να μας βοηθήσει στα πλέι οφ. Σε κανέναν δεν αρέσει να είναι άδειο το γήπεδο. Έχουμε δείξει καλά σημάδια στα τελευταία παιχνίδια μας και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας συμπαρασταθεί».

Από την πλευρά του ο κόουτς του Ίκαρου Καλλιθέας, Άρης Λυκογιάννης, απέδωσε την ήττα της ομάδας του στη διαφορά κινήτρου:

«Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Άρη για την εμφάνιση και νίκη και καλή συνέχεια στα πλέι οφ. Σήμερα το παιχνίδι κρίθηκε στην διαφορά κινήτρου. Εμείς είχαμε ήδη πετύχει το στόχο μας που ήταν η παραμονή στην κατηγορία, ενώ ο Άρης ήθελε να μπει στην τετράδα αλλά και να προετοιμαστεί για τα πλέι οφ».

Εκ μέρους των παικτών της ομάδας της Καλλιθέας, ο Αλέξης Φαλέκας δήλωσε:

«Θέλαμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι και ήμασταν κοντά στο σκορ. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου με την κακή δική μας άμυνα και την ευστοχία του Άρη έξω από τα 6,75μ. χάθηκε η επαφή. Ο Άρης έκανε μία πρόβα εν όψει των πλέι οφ, ενώ εμείς δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x