Ελλάδα

Πεδουλάκης: «Ευκαιρίες στα νέα παιδιά»

Εμπειρίες στα νέα παιδιά θέλει να δώσει ο Αργύρης Πεδουλάκης στα πλέι οφ. Ο τεχνικός του Περιστερίου εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος συνολικά από την κανονική περίοδο και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που βοήθησαν τον σύλλογο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της σεζόν.

Εμπειρίες στα νέα παιδιά θέλει να δώσει ο Αργύρης Πεδουλάκης στα πλέι οφ. Ο τεχνικός του Περιστερίου εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος συνολικά από την κανονική περίοδο και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που βοήθησαν τον σύλλογο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης:

«Δε θα μιλήσουμε πολύ για το παιχνίδι σήμερα, τελευταία αγωνιστική. Όσοι είμαστε στο αγωνιστικό τμήμα αισθάνονται ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι. Είχαμε ένα πλάνο που είχε πολλούς δρόμους. Ένας ήταν να παίξουν αρκετά τα νέα παιδιά. Θέλαμε να δώσουμε ένα προμήνυμα σε όλους τους νέους παίκτες.

Μείναμε πιστοί σε αυτό το κομμάτι. Ένα άλλο ήταν να σωθεί η ομάδα, αλλά εμείς είχαμε κρυφό όνειρο να παίξουμε στα πλέι οφ, διότι το Περιστέρι μόνο πέρσι δε μπήκε στα πλέι οφ. Και ένα τρίτο ήταν το οικονομικό. Είχαμε προβλήματα, αλλά μείναμε επίσης πιστοί.

Δεν πήραμε παίκτη παρ' ότι μείναμε με έναν ψηλό. Ευχαριστώ τα παιδιά που έμειναν στην ομάδα κι την αγάπησαν, όπως ακριβώς έγινε και στο Μαρούσι. Για μας η αυριανή μέρα είναι τα πλέι οφ και θέλουμε να δώσουμε εμπειρίες στα νέα παιδιά. Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας, που ήταν καθημερινά εδώ και έλυναν όσο μπορούσαν τα προβλήματα τα βιοποριστικά μας».

Ο Μότσνικ στάθηκε στο γεγονός ότι σήμερα απέδειξαν πως η ήττα από τον Ηλυσιακό ήταν μια κακή παρένθεση.

«Μετά το ματς με τον Ηλυσιακό, έπρεπε να αποδείξουμε στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους μας ότι ήταν απλά ένα κακό ματς. Το αποδείξαμε σήμερα, παίζοντας και οι δώδεκα παίκτες. Αποδείξαμε, πρώτα στους εαυτούς μας όπως είπα, ότι έτσι όπως προπονούμαστε έτσι πρέπει να παίζουμε. Αυτή είναι η ανταμοιβή μας».

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε πως η γεύση που έμεινε στην ομάδα μετά το τέλος της κανονικής περιόδου είναι γλυκιά και πως η πέμπτη θέση που κατέλαβε το Μαρούσι είναι απίστευτη αφού προτεραιότητα στην αρχή της χρονιάς ήταν η παραμονή στην κατηγορία.

«Τελείωσε ακόμη ένα πρωτάθλημα, μας άφησε μια γλυκιά γεύση παρά την ήττα αυτή. Δεν το πιστεύουμε ότι είμαστε πέμπτοι. Είχαμε ελπίδες για παραμονή όταν ξεκινήσαμε της σεζόν, αλλά η συνέχεια ήταν πολύ καλή για εμάς. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση, τους λίγους φανς που είναι ένθερμοι.
Θέλουμε να έχουμε στα πλέι οφ καλύτερη εικόνα από αυτή που είχαμε σήμερα. Είχαμε νεύρα, δεν ήμασταν καλοί, είμαστε εκρηκτική ομάδα αλλά ευτυχώς μπορούμε να διαχειριστούμε καταστάσεις που δεν αντέχονται. Ειλικρινά σας λέω, συγχαρητήρα και στο Περιστέρι που πλασαρίστηκε και αυτό στα πλέι οφ. Λίγο πολύ όλοι με τα ίδια λεφτά δουλέψαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x