Σκωτία

Ξανααπειλεί

Εξακολουθεί να βρίσκεται στην «ανάσα» της Ρέιντζερς η Σέλτικ. Οι «καθολικοί» σάρωσαν με 4-0 την Κιλμάρνοκ, σε εξ’ αναβολής αγώνα της 25ης αγωνιστικής της σκοτσέζικης Premier League και πλησίασαν στον ένα πόντο από τη δεύτερη θέση την «αιώνια» αντίπαλό τους στην κορυφή. Όμως, οι πρωταθλητές Ευρώπης του 1967 έχουν ένα αγώνα λιγότερο από τους αντιπάλους τους και ευελπιστούν να τους ξεπεράσουν στην πορεία, επιστρέφοντας στον τίτλο του πρωταθλήματος.

Εξακολουθεί να βρίσκεται στην «ανάσα» της Ρέιντζερς η Σέλτικ. Οι «καθολικοί» σάρωσαν με 4-0 την Κιλμάρνοκ, σε εξ’ αναβολής αγώνα της 25ης αγωνιστικής της σκοτσέζικης Premier League και πλησίασαν στον ένα πόντο από τη δεύτερη θέση την «αιώνια» αντίπαλό τους στην κορυφή. Όμως, οι πρωταθλητές Ευρώπης του 1967 έχουν ένα αγώνα λιγότερο από τους αντιπάλους τους και ευελπιστούν να τους ξεπεράσουν στην πορεία, επιστρέφοντας στον τίτλο του πρωταθλήματος. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και δεν έχουν στόχους για τη συνέχεα της περιόδου.

Οι παίκτες του Λένον δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους, σκοράροντας με τους Κόμμονς στο 4’ και 34’, Χούπερ στο 41’ και Στόουκς στο 58’. Ο Γιώργος Σαμαράς μπήκε ως αλλαγή στο 73' στη θέση του Ιζαγκουίρε.


Η σύνθεση της Σέλτικ: Φόρστερ, Ιζαγκουίρε, (73' Σαμαράς), Μαϊστόροβιτς, Ουίλσον, Μούλγκρεου, Μπράουν, Κόμμονς (69' Λιούνγκμπεργκ), Μπαράμ Καγιάλ (59' Κι Σουνγκ), Φόρεστ, Στόουκς, Χούπερ


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x