Μουσική

O Waters στην Ελλάδα!

Οι fan των Pink Floyd, οι οποίοι ομολογουμένως δεν είναι λίγοι στη χώρα μας, τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση! Ο Roger Waters, ο ηγέτης του θρυλικού συγκροτήματος, ένταξε στην ευρωπαϊκή του περιοδεία την Αθήνα και, σαν να μην έφτανε αυτό, η χώρα μας θα αποτελέσει τον τελευταίο προορισμό της παρουσίασης του The Wall και η συναυλία θα μαγνητοσκοπηθεί.

Οι fan των Pink Floyd, οι οποίοι ομολογουμένως δεν είναι λίγοι στη χώρα μας, τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση!

Ο Roger Waters, ο ηγέτης (ή αν θέλετε ένας από τους ηγέτες) του θρυλικού συγκροτήματος, ένταξε στην ευρωπαϊκή του περιοδεία την Αθήνα και, σαν να μην έφτανε αυτό, η χώρα μας θα αποτελέσει τον τελευταίο προορισμό της παρουσίασης του Wall και η συναυλία πρόκειται να μαγνητοσκοπηθεί.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο site του Waters, οι εμφανίσεις του στο Μιλάνο για τις 6+7 Ιουλίου μετατίθενται για τις 3+4 του ίδιου μήνα, εξαιτίας των εμφανίσεών του στην Αθήνα.

Οπότε, η γκρίνια των Ελλήνων που δεν θα έβλεπαν από κοντά την περιοδεία του Wall ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Μάλιστα, σύμφωνα με φήμες η αλλαγή προέκυψε έπειτα από επιθυμία του ίδιου του Waters, ο οποίος ήθελε να μαγνητοσκοπήσει την παρουσίαση του Wall στη χώρα μας. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να ανακοινωθεί και επίσημα από τη διοργανώτρια εταιρεία.



Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x