Επικαιρότητα

Στην πρίζα για την ΓΕΝΟΠ

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση των χρηματοδοτήσεων της ΔΕΗ προς το σωματείο της ΓΕΝΟΠ, διέταξε απόψε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Όλες οι κυβερνήσεις τα τελευταία 12 χρόνια υπέγραφαν για τις επιχορηγήσεις του σωματείου, τόνισε σήμερα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ μετά το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για αδιαφάνεια και κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος.

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση των χρηματοδοτήσεων της ΔΕΗ προς το σωματείο της ΓΕΝΟΠ, διέταξε απόψε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.
Όλες οι κυβερνήσεις τα τελευταία 12 χρόνια υπέγραφαν για τις επιχορηγήσεις του σωματείου, τόνισε σήμερα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ μετά το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για αδιαφάνεια και κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος.

Συνεχίζεται το μπαράζ δημοσιευμάτων και δηλώσεων περί ανάγκης αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.
Έρευνα της Δικαιοσύνης για το χθεσινό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προειδοποιούσε για αναδιάρθρωση μέσα στο Σαββατοκύριακο του Πάσχα. Αρνήθηκε κάθε ευθύνη για το μήνυμα η επενδυτική τράπεζα Citygroup.
Συμφέρον των εργαζομένων να μην αναγνωρίσουν κανένα χρέος, υποστήριξε το ΚΚΕ.


Κατά 3,29% αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο, φθάνοντας τις 714 χιλιάδες. Οι περισσότεροι ανήκουν σε ηλικίες από 30 έως 54 έτη.

Τριβές στην Νέα Δημοκρατία μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου του κόμματος Γιάννη Μιχελάκη που χαρακτήρισε εμμέσως «καταστροφική» την απογραφή της ελληνικής οικονομίας, που είχε αποφασίσει ο Γιώργος Αλογοσκούφης. Καμία αιχμή για το πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή, διευκρίνισε αργότερα το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ανοιχτά έως τις εννέα το βράδυ θα είναι σήμερα τα καταστήματα. Αύριο Μεγάλη Παρασκευή θα λειτουργήσουν από την 1 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα. Το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Νωρίτερα θα σταματήσουν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου τα δρομολόγια των Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας.

Μετά το Πάσχα οι ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για την «τακτοποίηση» των αυθαιρέτων που σύμφωνα με τις προσδοκίες του υπουργείου Οικονομικών αναμένεται να αποδώσει έσοδα ύψους 1,2 δις ευρώ.

Παράταση έως τις 27 Απριλίου για την υποβολή των εκκαθαριστικών δηλώσεων ΦΠΑ με ηλεκτρονικό τρόπο.

Χρηματιστήριο! Στο συν 2,26% σήμερα. Στις 1.431 μονάδες ο γενικός δείκτης.

Νέος σεισμός με μέγεθος 6,3 Ρίχτερ καταγράφηκε σήμερα ανοικτά της Ιαπωνίας. Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι.

Παγκόσμια συγκίνηση για τον θάνατο δύο βραβευμένων φωτορεπόρτερ –ενός Ελληνοαμερικανού και ενός Βρετανού από πυρά στην φλεγόμενη Λιβύη.

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος ο καιρός αύριο Μεγάλη Παρασκευή στην Αττική. Οι άνεμοι βόρειοι – βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x