Ισπανία

«Η φιλοσοφία μας πάνω από όλα»

Η λέξη σκοπιμότητα δεν… χωράει στον τρόπο παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα υπερασπίστηκε την φιλοσοφία του συλλόγου, απαντώντας σε όσους κατηγορούν τους Καταλανούς πως το χρησιμοποιούν ως δικαιολογία… «Είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει…

Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται η Μπαρτσελόνα έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης. Κατά κάποιους το στιλ, στο οποίο δεν… χωράει η σκοπιμότητα, κάποιες φορές λειτουργεί ως δικαιολογία.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα απάντησε σε όσους κατηγορούν τους Καταλανούς ξεκαθαρίζοντας ότι η φιλοσοφία του συλλόγου είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό…

«Πολλοί υποστηρίζουν ότι επικαλούμαστε το στιλ του παιχνιδιού μας σαν μια δικαιολογία εάν χάνουμε. Για εμάς το στιλ αυτό είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει. Είναι η ιδεολογία, η φιλοσοφία του συλλόγου. Να νικάμε και να παίζουμε όμορφα. Είναι κάτι που δεν θέλουμε να εκλείψει και δεν πρόκειται να γίνει», τόνισε και συνέχισε:

«Έτσι αντιλαμβάνεται ο σύλλογος το άθλημα και έτσι και εγώ. Να παίζουμε όμορφα και επιθετικά, και αυτό μεταφέρουμε και στους παίκτες», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x