Games

Γίνε Φέντερερ …

Η θρυλική σειρά επιστρέφει στα γήπεδα του τένις με συμβατότητα με όλα τα motion controllers! Νέες προκλήσεις, μοναδικά γραφικά και προσομοίωση της συμπεριφοράς ενός επαγγελματία παίκτη στο απόλυτο παιχνίδι Tennis.

Η θρυλική σειρά επιστρέφει στα γήπεδα του τένις με συμβατότητα με όλα τα motion controllers! Νέες προκλήσεις, μοναδικά γραφικά και προσομοίωση της συμπεριφοράς ενός επαγγελματία παίκτη στο απόλυτο παιχνίδι Tennis.

Λοιπόν, πολλά θα μπορούσαμε να αναφέρουμε απλώς για το Virtua Tennis 4. Αλλά τα παρουσιάζουμε παρακάτω σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του τίτλου. Η αλήθεια είναι πως όποιος έχει παίξει ανάλογα παιχνίδια θα ενθουσιαστεί με τη βελτίωση του gameplay όπου και η παραμικρή αλλαγή κλίσης της ρακέτας, η ανεπαίσθητη μεταβολή της ταχύτητας του χεριού με τα χειριστήρια Move κάνει τη διαφορά στην έκβαση της παρτίδας.

Όσοι, από την άλλη, δεν έχουν ξαναπαίξει παρόμοια παιχνίδια θα βρουν εξαιρετικά ενδιαφέρον το γεγονός πως στην αρχή θα διασκεδάσουν απίστευτα με την παρέα, ενώ όσο εξοικειώνονται με το χειρισμό θα νομίζουν πως πάνε για το Grand Slam ενάντια στον/στην κολλητό/κολλητή τους.

Ουσιαστικά οι fans του tennis μπορούν να χαρούν και με το παραδοσιακό χειριστήριο, αλλά μόλις παίξουν με PlayStation Move, Wii MotionPlus ή Kinect θα κολλήσουν σοβαρά. Αξίζει γιατί σίγουρα είναι παιχνίδι μα και άσκηση!

To Virtua Tennis 4 αποτελεί τον πραγματικό συνεχιστή της θρυλικής σειράς αφού έχει σχεδιαστεί και παραχθεί εξ ολοκλήρου από το μυθικό στούντιο AM3 στην Ιαπωνία. Παίζεται κανονικά με χειριστήριο αλλά έχει προσαρμοστεί τέλεια σε όλα τα motion controllers των σημερινών κονσολών (PlayStation Move, Wii MotionPlus και Kinect) στα οποία προσφέρει τέλειο έλεγχο με μηδαμινές απώλειες.

Το Virtua Tennis 4 θα κυκλοφορήσει άμεσα σε PlayStation 3, Xbox 360 και Wii ενώ η κυκλοφορία του στο PC θα καθυστερήσει λίγο.

To παιχνίδι διαθέτει career mode, δεκάδες mini games και party games καθώς και το περιβόητο World Tour. Όλοι οι μεγάλοι αστέρες του Τένις εμφανίζονται στο απόλυτο Tennis Game ενώ η έκδοση του PlayStation 3 διαθέτει και 3 exclusive legends καθώς και υποστήριξη σε στερεοσκοπικό 3D.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤIKA:
-Εμφανίζονται 19 αστέρια του τένις συμπεριλαμβανομένων των Nadal, Federer, Murray, Sharapova, Wozniacki και Williams.
-3D ρεαλιστικά γραφικά!
-Προηγμένα animations των παικτών και σκηνές Α.Ι.
-Διασκεδαστικά mini games
-Multiplayer & online mode
-Συμβατό με το PlayStation Move , το Wii MotionPlus και το Kinect

Δείτε το σχετικό video:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x