Επικαιρότητα

Η ώρα του Άκη!

Βγάζει περισκόπιο! Εξηγήσεις στην ειδική επιτροπή της Βουλής καλείται να δώσει την Πέμπτη, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Βγάζει περισκόπιο! Εξηγήσεις στην ειδική επιτροπή της Βουλής καλείται να δώσει την Πέμπτη, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Θα παραστεί στην κρίσιμη συνεδρίαση που θα εξετάσει το αίτημα 112 βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής της Βουλής.

Ζητούν να διερευνηθεί για τον Άκη Τσοχατζόπουλο το ενδεχόμενο παθητικής δωροδοκίας σε βάρος του ελληνικού δημοσίου και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες με τη μορφή της απόκτησης και κατοχής περιουσίας.

Κατά τη συνεδρίαση προβλέπεται να πάρουν τον λόγο από 3 εισηγητές από τα δύο μεγάλα κόμματα και ένας από τα μικρότερα.

Στη συνέχεια, ο κ. Τσοχατζόπουλος αναμένεται να κάνει χρήση της δυνατότητας που προβλέπεται από τον Κανονισμό και να μιλήσει από το βήμα της Βουλής.

Η συνεδρίαση θα ολοκληρωθεί με μυστική ψηφοφορία.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x