Γενικά

Λιγότερα και από επίδομα ανεργίας!

Τι είναι τα λεφτά μπροστά στην αγάπη για την ομάδα; Ο Ζουνίνιο Περναμπουκάνο επέστρεψε, ύστερα από 10 χρόνια στην Βάσκο Ντα Γκάμα, τον σύλλογο της «καρδιάς» του και συμφώνησε να αμείβεται με… 260 ευρώ μηνιαίως, την ώρα που ο κατώτατος μισθός στην Βραζιλία είναι 237 ευρώ!

Τι είναι τα λεφτά μπροστά στην αγάπη για την ομάδα;

Ο Ζουνίνιο Περναμπουκάνο επέστρεψε, ύστερα από 10 χρόνια στην Βάσκο Ντα Γκάμα, τον σύλλογο της «καρδιάς» του και συμφώνησε να αμείβεται με… 260 ευρώ μηνιαίως, την ώρα που ο κατώτατος μισθός στην Βραζιλία είναι 237 ευρώ!

Πάντως, η Βάσκο έχει κάποιους στόχους, όπως καλή πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά και την εξασφάλιση της συμμετοχής της στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Στην περίπτωση που θα τους πετύχει, το συμβόλαιό του Ζουνίνιο προβλέπει και… πριμ, αλλά το πραγματικό όφελος θα είναι για την ομάδα, καθώς αναμένεται να αυξήσει κατά 50% τα μελλοντικά διαφημιστικά της έσοδα.

«Δεν κάνω business! Αυτή η ομάδα είναι για το καλύτερο ή για το χειρότερο. Συμφώνησα να επιστρέψω με ένα μικρό μισθό, αλλά θα κερδίσω παραπάνω πράγματα αν κατακτήσουμε τους στόχους μας», δήλωσε ο 36χρονος μέσος στην επίσημη ιστοσελίδα της Βάσκο Ντα Γκάμα και πρόσθεσε: «Θα προετοιμαστώ τους επόμενους μήνες, αλλά ξέρω ότι δεν θα είμαι στην ίδια κατάσταση που ήμουν το 2001. Ωστόσο, θέλω να διαβεβαιώσω τους φίλους της ομάδας πως έχω ακόμα την όρεξη να νικάω, ενώ ελπίζω να μεταδώσω την εμπειρία που έχω στους συμπαίκτες μου».

Ο Ζουνίνιο θα πάρει το «8», το νούμερο που φορούσε 10 χρόνια πριν στο βραζιλιάνικο σύλλογο.

Παναγιώτης Κεφαλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x