Κινηματογράφος

Οι ταινίες της εβδομάδας

Ένας εξόριστος -από τον ίδιο του τον πατέρα…- στη Γη, θα προσπαθήσει να αποδείξει τις ικανότητές του ως κοινός θνητός, την ώρα που η κοκκινοσκουφίτσα θα τρέχει να κρυφτεί από τον κακό… λυκάνθρωπο! Δείτε στο www.sport-fm.gr τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες!

Ένας εξόριστος -από τον ίδιο του τον πατέρα…- στη Γη, θα προσπαθήσει να αποδείξει τις ικανότητές του ως κοινός θνητός, την ώρα που η κοκκινοσκουφίτσα θα τρέχει να κρυφτεί από τον κακό… λυκάνθρωπο!

Δείτε στο www.sport-fm.gr τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες!

THOR

Διάρκεια: 115'
Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής.
Του Κένεθ Μπράνα
με τους Άντονι Χόπκινς, Νάταλι Πόρτμαν, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Κρις Χέμσγουορθ


Υπόθεση: Ο διάδοχος του βασιλιά Οντιν, ο Θορ, εξορίζεται από τον πλανήτη Άσγκαρντ στη Γη, λόγω της αλαζονικής συμπεριφοράς του. Τώρα, ανάμεσα στους ανθρώπους θα πρέπει να αποδείξει τις ικανότητές του ως κοινός θνητός και να σώσει τον πλανήτη του από μια επικίνδυνη συνομωσία…

Το πολυαναμενόμενο, ανοιξιάτικο blockbuster του σαιξπηρικού Κένεθ Μπράνα… Τρισδιάστατα ψηφιακά εφέ, θεαματική φαντασία, ένα διωράκι… ό,τι πρέπει για τις κρύες -ακόμα…- και τελευταίες νύχτες του Απρίλη.



EVEN THE RAIN/ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΗ

Διάρκεια: 103'
Δραματική ταινία ισπανικής παραγωγής.
Του Ισιάρ Μπολαΐν
με τους Λουίς Τοσάρ, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Κάρα Ελεχάντε


Υπόθεση: Ένα κινηματογραφικό συνεργείο από την Ισπανία γυρίζει στη Βολιβία μία ταινία για τον Χριστόφορο Κολόμβο. Τα μέλη του, όμως, μπλέκονται στις τοπικές ταραχές που ξεσπούν για την ιδιωτικοποίηση της ύδρευσης.



Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ/RED RIDING HOOD

Διάρκεια: 100'
Αμερικανική ταινία φαντασίας.
Της Κάθριν Χάρντγουικ
με τους Αμάντα Σέιφριντ, Γκάρι Όλντμαν, Σίλο Φερνάντεζ, Μαξ Άιρονς


Υπόθεση: Σε ένα μεσαιωνικό χωριό, που στοιχειώνεται από την παρουσία ενός λυκάνθρωπου, μια κοπέλα ερωτεύεται έναν νεαρό ξυλοκόπο, παρά τις έντονες αντιρρήσεις της μητέρας της…

Σας άρεσε το Twilight; Ε, τότε δεν θα σας «χαλάσει» το παραμύθι του Σαρλ Περό, «μεταμφιεσμένο»… κακήν κακώς σε ρομαντικό, νεανικό θρίλερ…



MAJORITY/Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ

Διάρκεια: 111'
Δραματική ταινία τουρκικής παραγωγής.
Του Σερέν Γιουτζέ
με τους Μπαρτού Κιουτσουκτσαγκλαγιάν, Σετάρ Τανριστζέν, Εσμέ Μαντρά


Υπόθεση: Η ερωτική σχέση του 21χρονου Μερτκάν με μια Κούρδισα του δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά τον φέρνει αντιμέτωπο με τον πατέρα του, στη θέληση του οποίου αποφασίζει να αντιταχτεί. Αλλά είναι οικονομικά εξαρτημένος από αυτόν, ενώ η κοπέλα του αντιμετωπίζεται σαν εθνικός εχθρός!



NEVER LET ME GO/ΜΗ Μ' ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ

Διάρκεια: 103'
Δραματική ταινία αγγλικής παραγωγής.
Του Μαρκ Ρόμανεκ
με τους Κάρεϊ Μάλιγκαν, Κίρα Νάιτλι, Άντριου Γκάρφιλντ


Υπόθεση: Στη δεκαετία του ’70 τρία παιδιά μεγαλώνουν ειδυλλιακά σε ένα βρετανικό οικοτροφείο. Δεν θα αργήσουν, ωστόσο, να ανακαλύψουν ότι το μέλλον τους κρύβει ένα τραγικό μυστικό.



Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x