Stoiximan Super League

Πρόστιμο 40.000 ευρώ στον Ολυμπιακό!

Ελεγκτέα, για δυσμενείς κρίσεις κατά του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, έκρινε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την ΠΑΕ Ολυμπιακός, επιβάλλοντάς της χρηματική ποινή 40.000 ευρώ! .

Ελεγκτέα, για δυσμενείς κρίσεις κατά του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, έκρινε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την ΠΑΕ Ολυμπιακός, επιβάλλοντάς της χρηματική ποινή 40.000 ευρώ!

Αρχές Φλεβάρη, με αφορμή την επίθεση στο Θέατρο Τέχνης, ο κ. Μπιτσαξής τόνισε ότι θα έπρεπε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να πάρει θέση για το συμβάν.

Η αντίδρασή του προκάλεσε ανακοίνωση της Θύρας 7, με την οποία καταφερόταν με σκληρά λόγια κατά του γ.γ.Α.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, θεωρώντας πως υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ της Θύρας 7 και του πειραιώτικου συλλόγου, κάτι που αρνήθηκαν κατηγορηματικά στην απολογία τους οι άνθρωποί του.

Ωστόσο, ο κ. Φάκος θεωρεί συνυπεύθυνη την ΠΑΕ για την ανακοίνωση της Θύρας 7 και ως εκ τούτου, επέβαλε το πρόστιμο των 40.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατόπιν πειθαρχικής δίωξης εκ μέρους του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. κήρυξε την ΠΑΕ Ολυμπιακός ελεγκτέα για δυσμενείς κρίσεις κατά του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού και της επέβαλε χρηματική ποινή 40.000 ευρώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x