Βόλεϊ

Συνάντηση ΕΣΑΠ-προπονητών

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στη Μίκρα η δεύτερη συνάντηση της ΕΣΑΠ και των προπονητών της Α1 βόλεϊ των ανδρών. Στη συνάντηση μετείχαν, από πλευράς της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος Παντελής Ταρνατόρος, το μέλος του ΔΣ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος, κ. Θεοδωρίδης και τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης, κ.κ. Γ. Μανωλόπουλος και Α. Δημητριάδης.

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στη Μίκρα η δεύτερη συνάντηση της ΕΣΑΠ και των προπονητών της Α1 βόλεϊ των ανδρών.
Στη συνάντηση μετείχαν, από πλευράς της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος Παντελής Ταρνατόρος, το μέλος του ΔΣ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος, κ. Θεοδωρίδης και τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης, κ.κ. Γ. Μανωλόπουλος και Α. Δημητριάδης.

Στη συνάντηση μετείχαν ακόμα ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αλέκος Λεώνης, ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ, Κώστας Χαριτωνίδης και οι προπονητές Φρέντι Μπρουκς (Ηρακλής), Γιάννης Μέλκας, Α. Γιαμακίδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Οικονομίδης (ΑΡΗΣ Μαρμούρης ΑΕ), Γιώργος Ανδρεάδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Χρήστος Πάτρας (Απόλλων Κ.) και Γιώργος Περσιανλής (Επίκουρος).

Εκεί, συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με το σύστημα διεξαγωγής της Volleyleague ΟΠΑΠ, την ανάπτυξη του βόλεϊ και προπονητικά θέματα, ενώ έγινε και εκτενής συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα άλλα θέματα που αφορούν το πρωτάθλημα και τα μέλη της ΕΣΑΠ (αγωνιστικά, οικονομικά, θεσμικά κ.α.)

Από πλευράς ΕΣΑΠ, ο κ. Ταρνατόρος ευχαρίστησε θερμά τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και τόνισε ότι οι συναντήσεις με όλους τους φορείς που εμπλέκονται με τη Volleyleague ΟΠΑΠ (αθλητές, προπονητές, διαιτητές, σωματεία), θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, με απώτερο σκοπό τον σχεδιασμό της «επόμενης μέρας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x