Stoiximan Super League

«Δεν ξέρω τίποτα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού»

Καμία επαφή με άνθρωπο του Ολυμπιακού δεν έχει μέχρι σήμερα ο Νταβίντ Πισάρο, όπως τόνισε ο ίδιος στη Sportday. Ο μέσος της Ρόμα τόνισε παράλληλα πως δεν πρόκειται να φύγει από την Ιταλία, ακόμα και αν δεν συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα, με τη φανέλα της οποίας θα συνεχίσει να αγωνίζεται για άλλα δύο χρόνια, κατά την άποψή του.

Καμία επαφή με άνθρωπο του Ολυμπιακού δεν έχει μέχρι σήμερα ο Νταβίντ Πισάρο, όπως τόνισε ο ίδιος στη Sportday.

Ο μέσος της Ρόμα τόνισε παράλληλα πως δεν πρόκειται να φύγει από την Ιταλία, ακόμα και αν δεν συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα, με τη φανέλα της οποίας θα συνεχίσει να αγωνίζεται για άλλα δύο χρόνια, κατά την άποψή του.

Αναλυτικότερα, απαντώντας στο e-mail της εφημερίδας Sportday , είπε:

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Ολυμπιακό: «Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να φύγω από τη Ρόμα τη δεδομένη στιγμή. Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τον σύλλογο και κανένας δεν μου έχει αφήσει να εννοηθεί ότι βρίσκομαι στη μαύρη λίστα και θα πρέπει να αναζητήσω άλλη ομάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου. Ακόμα, όμως, κι αν συμβεί αυτό, τότε εγώ θα φύγω από τη Ρόμα με προορισμό μόνο άλλη ιταλική ομάδα. Αυτό μπορώ να πω τη δεδομένη στιγμή».

Για το αν έχει έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό: «Κανένας απολύτως δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου από τον ελληνικό σύλλογο. Δεν ξέρω τίποτα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Οπότε θεωρώ ότι είναι περιττό να μιλήσω για μια ομάδα, από τη στιγμή που αυτή δεν έχει μιλήσει με το κυρίως αναμεμειγμένο πρόσωπο».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x