Stoiximan Super League

«Κούπα με κάθε τρόπο»!

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έχει σημασία για τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος δεν ενδιαφέρεται ούτε με ποια πρόσωπα, ούτε με τι σχήμα θα επιτευχθεί ο στόχος. Ο τεχνικός της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η ομάδα υπέφερε μέσα στη χρονιά και αυτός ο τίτλος θα δώσει χαρά σε όλους και κυρίως τον κόσμο.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έχει σημασία για τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος δεν ενδιαφέρεται ούτε με ποια πρόσωπα, ούτε με τι σχήμα θα επιτευχθεί ο στόχος. Ο τεχνικός της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η ομάδα υπέφερε μέσα στη χρονιά και αυτός ο τίτλος θα δώσει χαρά σε όλους και κυρίως τον κόσμο. «Για την ΑΕΚ και για εμάς η κούπα», δήλωσε ο Παντελής Καφές.


«Συγχαρητήρια στους αντιπάλους που βρήκαμε μπροστά μας, όπως Πανθρακικό, Λάρισα, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ. Ήταν δίκαιο που φτάσαμε στον τελικό με τον Ατρόμητο και εύχομαι να παρουσιάσουμε με τον Ατρόμητο ένα καλό θέαμα και να το διασκεδάσει ο κόσμος.

Ο τίτλος του φαβορί είναι κάτι που λέγεται εκτός αποδυτηρίων. Εμείς είμαστε υπερήφανοι και για τον τρόπο που φτάσαμε εδώ, έχοντας αποκλείσει μερικές από τις μεγάλες ομάδες. Το φαβορί ισχύει ια τον κόσμο τους φιλάθλους. Με τη βαθμολογία αλλά και την ιστορία ίσως να είναι έτσι. Αλλά αυτό δεν σου δίνει πλεονέκτημα. Πρέπει να το δείξεις στο γήπεδο. Είναι ένα μονό παιχνίδι, 90 λεπτά, ή το κερδίζεις ή το χάνεις.

Σε τέτοια παιχνίδια όλοι έχουν διάθεση και όρεξη για να παίξουν. Είναι άδικο που πρέπει να επιλέξεις 11 για το ματς ή 18 στην αποστολή. Πρέπει να βάλεις τους πιο έτοιμους. Εκπλήξεις μπορεί να υπάρξουν και στη βασική 11άδα αλλά και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια του ματς.

Πάμε να παίξουμε με όλη τη διάθεση, τον ενθουσιασμό και τη όρεξη και την καρδιά αλλά και με την ώθηση των 40.000 οπαδών μας. Ότι δουλειά ήταν να κάνουμε την έχουμε κάνει μέσα στη χρονιά. Δεν μας ενδιαφέρει ο τρόπος αλλά να πάρουμε μια μεγάλη ικανοποίηση μετά από πολλά χρόνια ώστε να χαρεί ο κόσμος που θα είναι συγκεντρωμένος. Όταν ήρθα εδώ προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποιους στόχους και να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Πολλές φορές υποφέραμε μέσα στη σεζόν, ήταν δύσκολα και το μόνο που δεν μας απασχολεί είναι το αν θα παίξουμε με ρόμβο. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θέλουμε αύριο να προσδώσουμε κάτι ακόμη σε αυτή τη μεγάλη ομάδα, με ρόμβο ή χωρίς
Είναι πολύ ωραίο, νοιώθεις περηφάνια. Όπως λένε οι φίλοι μου στην Ισπανία, μάλλον ειδικεύομαι σε Κύπελλα. Με τη Σεβίλλη έφτασα κοντά αλλά δεν τα κατάφερα. Ελπίζω ο θεός να μου δώσει τη χαρά και να το κατακτήσω αύριο
».

Καφές: «Για την ΑΕΚ και για εμάς η κούπα»

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του ήταν οι δηλώσεις του Παντελή Καφέ. Ο Έλληνας μέσος αναφέρθηκε στον Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά και τον κόσμο της "Ένωσης".

«Είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι και θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο αφού ξέρουμε πως σημαίνει πολλά για τον κόσμο της ομάδας της ΑΕΚ. Όλοι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Πίεση υπάρχει στις μεγάλες ομάδες, δεν είναι κάτι που μας αγχώνει και όλοι θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Αναφερόμενος στον Νίκο Λυμπερόπουλο πρόσθεσε: «Είναι πολύ μεγάλος παίκτης, έχει πετύχει πολλά στην καριέρα του. Αύριο θα είμαστε όλοι ενωμένοι. Για την ΑΕΚ και για εμάς, θέλουμε τον τίτλο, αφού θα είναι ένα φάρμακο για όσα δύσκολα περάσαμε μέσα στη χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x