Stoiximan Super League

Δέλλας: «Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τέτοιους ανθρώπους»

Να μείνει στο ποδόσφαιρο επειδή το άθλημα έχει ανάγκη τέτοιους ανθρώπους, προέτρεψε τον Αντώνη Νικοπολίδη μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τραϊανός Δέλλας. «Ο πληρέστερος Έλληνας τερματοφύλακας που έχει γεννηθεί» συμπλήρωσε ο «κολοσσός».

Να μείνει στο ποδόσφαιρο επειδή το άθλημα έχει ανάγκη τέτοιους ανθρώπους, προέτρεψε τον Αντώνη Νικοπολίδη μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τραϊανός Δέλλας.

«Ο πληρέστερος Έλληνας τερματοφύλακας που έχει γεννηθεί» συμπλήρωσε ο «κολοσσός».

Ο Τραϊανός Δέλλας μιλώντας για τον Αρτινό πορτιέρο είπε «δυστυχώς δεν παίξαμε ποτέ στην ίδια ομάδα, εννοώ σε σύλλογο, αλλά είχα την τύχη να παίξω μαζί του πάρα πολλά παιχνίδια στην Εθνική. Το μυστικό της Εθνικής, ήταν, πως δεν έπαιζαν αυτοί που ήταν οι καλύτεροι, αλλά αυτοί που συνεργάζονταν καλύτερα. Όσον αφορά τον Αντώνη, με αυτόν στο τέρμα ένιωθα μια σιγουριά πίσω μου και αυτός φαντάζομαι ένιωθε το ίδιο με εμα΄ς μπροστά επειδή υπήρχε αρμονική συνεργασία».

Και συνέχισε, «το ζητούμενο σε έναν αθλητή δεν είναι οι τίτλοι και τα χρήματα που έχει κερδίσει, αλλά ο σεβασμός. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ζούμε σε ένα σύννεφο αγάπης και αναγνώρισης, αλλά η πραγματική ζωή αρχίζει τώρα, μετά το ποδόσφαιρο. Ο Αντώνης έχει κερδίσει και τα δύο. Και μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό προς το πρόσωπό του και θεωρώ πως τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να μείνουν στο άθλημα και να προσφέρουν από οποιοδήποτε πόστο».

Όσο για τα προτερήματα του πρώην πλέον τερματοφύλακα… «Ο Αντώνης είναι ένας πολύ προσγειωμένος άνθρωπος, που ξέρει να ελέγχει πολύ καλά τα συναισθήματά του, είτε αυτά είναι καλά είτε όχι. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Όλα αυτά τα διαθέτει σε μεγάλο βαθμό ο Νικοπολίδης. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για όποιον έχει παρακολουθήσει την καριέρα του. Για αυτό του εύχομαι να μείνει στο ποδόσφαιρο και να έχει τις ίδιες επιτυχίες, που είχε ως ποδοσφαιριστής. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται μια άλλη υπόσταση και τέτοιοι άνθρωποι, που συμμετείχαν στον άθλο του EURO 2004, χρειάζονται σε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x