Ο Κολοσσός φιλοξενείται το Σάββατο (30/04, 17:00) από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο πρώτο μεταξύ του παιχνίδι για την προημιτελική φάση των play-offs της Α1. Οι «θαλασσί» ξέρουν πως τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος τους, όπως τόνισε και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, και στόχος τους είναι να εμφανιστούν στο παρκέ όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται.
«Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό στα play-offs, τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος σου», είπε ο κόουτς των Ρόδιων και πρόσθεσε: «Εμείς έχουμε ως στόχο στη σειρά αυτή των αγώνων να πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να τιμήσουμε με την παρουσία μας την τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή μας στα play-offs, που είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για μία επαρχιακή ομάδα και δη νησιωτική».
Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Παππάς σχολίασε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στα play-offs για τρίτη χρονιά. Το είχαμε ως στόχο και τον πετύχαμε. Ο Ολυμπιακός, με βάση τα αποτελέσματα, είναι η κορυφαία ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».
* Αγωνιστικά, στη δωδεκάδα θα βρίσκεται ο Τζάρεντ Τζόρνταν που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αντίχειρα, ενώ εκτός αποστολής θα είναι ο Αντώνης Ασημακόπουλος (οστικό οίδημα).
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






