Επικαιρότητα

Απεργία πάνω στην αργία…ατυχία!

Στις 11 το πρωί της Κυριακής η απεργιακή συγκέντρωση ΓΣΕΕ –ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος για την εργατική Πρωτομαγιά. Ακινητοποιημένα θα μείνουν τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού. Ακινητοποιημένο θα μείνει το Μετρό από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί. Προβλήματα και στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, εξαιτίας των κινητοποιήσεων των ναυτεργατών.

Στις 11 το πρωί της Κυριακής η απεργιακή συγκέντρωση ΓΣΕΕ –ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος για την εργατική Πρωτομαγιά.
Ακινητοποιημένα θα μείνουν τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού. Ακινητοποιημένο θα μείνει το Μετρό από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί. Προβλήματα και στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, εξαιτίας των κινητοποιήσεων των ναυτεργατών.

Να πιάσουν τόπο τα «ασημικά». Αποκλειστικά για την μείωση του δημοσίου χρέους τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις σύμφωνα με τροπολογία, που κατέθεσε στην Βουλή το υπουργείο Οικονομικών.
Επιφυλάξεις για την μετοχοποίηση της ΔΕΗ εξέφρασε σήμερα ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.


Δεν υπάρχουν περιθώρια για προσωπικές στρατηγικές μέσα στην κυβέρνηση, τόνισε σε συνέντευξη του ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Σκορποχώρι η κυβέρνηση, σχολίασε η Νέα Δημοκρατία.
Κήρυκας της μιζέριας η Αξιωματική Αντιπολίτευση, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Συνεχίστηκε και σήμερα με σκληρές δηλώσεις η αντιπαράθεση της Νέας Δημοκρατίας με τον Γιώργο Καρατζαφέρη για το θέμα των υποβρυχίων μετά τις χθεσινές καταγγελίες Μεϊμαράκη στη Βουλή. Με αγωγές απείλησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής κρατούνται οι τέσσερις προσαχθέντες για τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της ΜΑΡΦΙΝ και τον θάνατο τριών υπαλλήλων πέρυσι τον Μάιο στην οδό Σταδίου. Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες της Αστυνομίας στα σπίτια που διέμεναν οι προσαχθέντες σε Εξάρχεια και Κυψέλη.

Τροπολογία για την κατά το 90% εξόφληση των οφειλών του ΟΠΑΔ προς τους προμηθευτές υγείας, κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών.

Νεκροί και οι δύο χειριστές του μονοκινητήριου ιδιωτικού αεροπλάνου που κατέπεσε το απόγευμα στην θαλάσσια περιοχή ανοικτά από το Πόρτο Χέλι. Το σκάφος πραγματοποιούσε εκπαιδευτική πτήση και είχε απογειωθεί από τα Μέγαρα. Άγνωστα ακόμα τα αίτια της πτώσης.

Χρηματιστήριο! Στο συν 2,39% σήμερα. Στις 1.434 μονάδες ο γενικός δείκτης.

ΚΑΙΡΟΣ: Αρχικά αίθριος αύριο Σάββατο στην Αττική με τοπική συννεφιά από το απόγευμα. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x