Stoiximan Super League

Ένα από τα «αγκάθια»… βγήκε!

Ένας από τους παίκτες-«αγκάθια», σχετικά με την αδειοδότησή του Πανιωνίου… βγήκε! Οι «κυανέρυθροι» -γνωστοποίησαν, με ανακοίνωση που εξέδωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ότι- έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Κάσπερ Ρίσγκαρντ, με υπαιτιότητα του παίκτη, όπως αποφάσισε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, ενώ επιβλήθηκε στον Σκανδιναβό μέσο και πρόστιμο 5.190 ευρώ!

Ένας από τους παίκτες-«αγκάθια», σχετικά με την αδειοδότησή του Πανιωνίου… βγήκε!

Οι «κυανέρυθροι» -γνωστοποίησαν, με ανακοίνωση που εξέδωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ότι- έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Κάσπερ Ρίσγκαρντ, με υπαιτιότητα του παίκτη, όπως αποφάσισε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, ενώ επιβλήθηκε στον Σκανδιναβό μέσο και πρόστιμο 5.190 ευρώ!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

Η ΠΑΕ Πανιώνιος προς ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου της, γνωστοποιεί πως με την υπ' αριθμόν 427/11 (18/4/2011) απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, λύθηκε το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Κάσπερ Ρίσγκαρντ με υπαιτιότητα του τελευταίου. Η ΠΑΕ Πανιώνιος είχε προσφύγει στην επιτροπή με αιτήσεις της, τόσο στις 11 Φεβρουαρίου 2011, όσο και στις 22 Μαρτίου 2011. Επιπροσθέτως στον παίκτη επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 5.190 ευρώ, το οποίο και επικύρωσε η ανωτέρω επιτροπή.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x