Ευρώπη

Γκέλα για Ρεάλ

Την ήττα με 88-79 από τη Φουενλαμπράδα για την 32η αγωνιστική της ACB Liga γνώρισε η Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας εμφανώς το μυαλό της περισσότερο στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Πλέον εφόσον η Μπαρτσελόνα επικρατήσει απόψε στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» της Λαγκούν Άρο, θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Η Κάχα Λαμποράλ και η Γκραν Κανάρια εξασφάλισαν μαθηματικά την παρουσία τους στα play-offs.

Την ήττα με 88-79 από τη Φουενλαμπράδα για την 32η αγωνιστική της ACB Liga γνώρισε η Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας εμφανώς το μυαλό της περισσότερο στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Πλέον εφόσον η Μπαρτσελόνα επικρατήσει απόψε στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» της Λαγκούν Άρο, θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Ο Σέρχιο Γιουλ με 17 και ο Άντε Τόμιτς με 16 πόντους προσπάθησαν περισσότερο από τη «βασίλισσα», που βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη Βαλένθια στη μάχη για τη δεύτερη θέση.

Η Κάχα Λαμποράλ και η Γκραν Κανάρια εξασφάλισαν μαθηματικά την παρουσία τους στα play-offs. Οι πρωταθλητές επικράτησαν 77-73 της Βαγιαδολίδ έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και κορυφαίους τους Μαρσελίνιο Χουέρτας και Μίρζα Τελέτοβιτς με 14 και 13 αντίστοιχα. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι τέταρτη με 21 νίκες και σε απόσταση δύο βαθμών από την τρίτη Βαλένθια.

Η Γκραν Κανάρια με 29 πόντους του Τζέισι Κάρολ επικράτησε 89-84 της Ουνικάχα και με 19 νίκες ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση με τη Φουενλαμπράδα και την Μπιλμπάο. Η Ουνικάχα με 17 νίκες συγκατοικεί στην όγδοη θέση με τη Βαγιαδολίδ και θα δώσει μάχη για να μπει στα play-offs.

Η Μενόρκα επικράτησε 71-65 της Μανρέσα και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για να αποφύγει τον υποβιβασμό, τον οποίο ήδη δεν έχει γλιτώσει η Γρανάδα.

Αναλυτικά η 32η αγωνιστική:

Σάββατο 30 Απριλίου

Εστουντιάντες-Βαλένθια 74-87
Γρανάδα-Αλικάντε 57-71
Καχασόλ-Μπιλμπάο 78-83

Κυριακή 1η Μαΐου

Σαραγόσα-Μπανταλόνα 91-74
Κάχα Λαμποράλ-Βαγιαδολίδ 77-73
Φουενλαμπράδα-Ρεάλ Μαδρίτης 88-79
Γκραν Κανάρια-Ουνικάχα Μάλαγα 89-84
Μενόρκα-Μανρέσα 71-65
Μπαρτσελόνα-Λαγκούν Άρο 20:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x