Stoiximan Super League

«Δεν είμαστε ομάδα του άρθρου 44»!

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, απαντώντας στα περί «ομάδα γειτονιάς», όπως αναφέρονται οι Περιστεριώτες στην της ΠΑΕ ΑΕΚ. «Εμείς δεν είμαστε ομάδα του άρθρου 44, των χαριστικών χρεών που οι ανίκανες διοικήσεις έχουν καταστήσει τον μεγάλο σύλλογο της ΑΕΚ μια προβληματική εταιρία που δεν θέλει να την αναλάβει κανείς», τονίζει στην καυστική δήλωσή του.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, απαντώντας στα περί «ομάδα γειτονιάς», όπως αναφέρονται οι Περιστεριώτες στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Εμείς δεν είμαστε ομάδα του άρθρου 44, των χαριστικών χρεών που οι ανίκανες διοικήσεις έχουν καταστήσει τον μεγάλο σύλλογο της ΑΕΚ μια προβληματική εταιρία που δεν θέλει να την αναλάβει κανείς», τονίζει στην καυστική δήλωσή του.



Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιώργου Σπανού:

«Για μια ακόμη φορά αποδεικνύετε κύριε Αδαμίδη, μέσα από το ύφος της ανακοίνωσής σας, ότι προσβάλετε την ιστορία ενός μεγάλου συλλόγου όπως η ΑΕΚ, αντί να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να ζητήσετε μια απλή συγνώμη, που είναι αντρικό προνόμιο για την συμπεριφορά των οπαδών και παραγόντων σας, αλλά και τις σκηνές ντροπής που εκτυλίχθηκαν στο ΟΑΚΑ σε βάρος μελών της αποστολής μας. Βέβαια όταν συντάσσεται από εσάς, ο οποίος είστε άσχετος με το ποδόσφαιρο, δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη.

Κύριε Αδαμίδη, είσαι ανιστόρητος. Ο Ατρόμητος έχει μια ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, βγάζοντας μεγάλους ποδοσφαιριστές, όπως ο Λάκης Νικολάου ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Επίσης, κύριε Αδαμίδη δεν σέβεσαι ότι ο Ατρόμητος εκπροσωπεί μια πόλη 400 χιλιάδων κατοίκων και μια ομάδα που έχει αφήσει το στίγμα της στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μας τιμά, λοιπόν, και είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι δεν ανήκουμε σε κανένα άρμα. Που είμαστε μια ομάδα που δεν χρωστάει σε κανέναν, που είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της, που είναι αυτόφωτη και στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις.

Εμείς δεν είμαστε ομάδα του άρθρου 44, των χαριστικών χρεών που οι ανίκανες διοικήσεις έχουν καταστήσει τον μεγάλο σύλλογο της ΑΕΚ μια προβληματική εταιρία που δεν θέλει να την αναλάβει κανείς.

ΥΓ: Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x