Αγγλία

Νταλγκλίς: «Έχει… μεγάλο στομάχι ο Κάρολ»!

Στην παρουσία του Άντι Κάρολ, που τέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος της πρώην ομάδας του, στάθηκε ο Κένι Νταλγκλίς. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, που είδε την ομάδα του να επικρατεί 3-0 της Νιούκαστλ στο «Άνφιλντ», είπε για τον επιθετικό των «κόκκινων»: «Έχει δύο μέρες που προπονείται και γι' αυτό το καλύτερο ήταν να παίξουν βασικοί άλλοι παίκτες. Θεωρώ ότι και του χρόνου, όταν πάει στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», θα… αντιμετωπίσει τους οπαδούς της Νιούκαστλ. Είναι νέο παιδί, όμως και έχει… μεγάλο στομάχι».

Στην παρουσία του Άντι Κάρολ, που τέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος της πρώην ομάδας του, στάθηκε ο Κένι Νταλγκλίς.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, που είδε την ομάδα του να επικρατεί 3-0 της Νιούκαστλ στο «Άνφιλντ», είπε για τον επιθετικό των «κόκκινων»: «Εάν δεν ήταν έτοιμος, δεν θα έπαιρνε λεπτά συμμετοχής. Έχει δύο μέρες που προπονείται και γι’ αυτό, το καλύτερο ήταν να παίξουν βασικοί άλλοι παίκτες. Θα βρίσκεται εδώ πέντε χρόνια και θα του παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες… Θεωρώ ότι και του χρόνου, όταν πάει στο ''Σεντ Τζέιμς Παρκ'', θα… αντιμετωπίσει τους οπαδούς της Νιούκαστλ. Είναι νέο παιδί, όμως και έχει… μεγάλο στομάχι».

Όσο για το ματς, δήλωσε: «Ήταν μία δύσκολη μέρα και για τις δύο ομάδες. Είχε πολύ ζέστη… Μόλις πήραμε το προβάδισμα, η Νιούκαστλ μας πίεσε για λίγο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο σημειώσαμε άλλα δύο γκολ. Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x